Simona Halep

Victor Hănescu a anticipat ruptura dintre Cahill și Halep! ”Nu rămâne mult cu un sportiv”

10.11.2018 | 12:28
Victor Hanescu a anticipat ruptura dintre Cahill si Halep Nu ramane mult cu un sportiv

Fostul tenismen Victor Hănescu a anticipat în urmă cu cinci luni ruptura dintre Darren Cahill și Simona Halep. Antrenorul australian a anunțat vineri seară printr-o postare pe Instagram că încetează colaborarea cu liderul clasamentului WTA deoarece vrea să fie mai aproape de familie.

Imediat după ce Simona Halep a câștigat la Roland Garros primul său titlu de Grand Slam din carieră, Victor Hănescu a afirmat pentru Prosport că se așteaptă ca înțelegerea dintre ea și Darren Cahill să nu mai dureze foarte mult.

Darren Cahill și Simona Halep în timpul unui antrenament
Darren Cahill și Simona Halep în timpul unui antrenament

Victor Hănescu a anticipat ruptura dintre Cahill și Halep: ”Te lasă după ce te duce la un maxim”

”Nu ştiu dacă Darren e genul de antrenor care să rămână atât de mult lângă un sportiv. Cred că e genul care ia sportivul de la un punct, îl duce la un maxim şi îl lasă. Nu cred că va sta mulţi ani cu Simona. Dar cred că a reuşit, în ultimii ani, să-i transmită ce voia, s-o înveţe să aibă o atitudine pozitivă. Degeaba ai un joc bun, dacă nu ai o atitudine bună pe teren. Şi cred că Darren a avut un impact mare. Aici se face diferenţa dintre un jucător bun şi un campion”, a fost declarația lui Victor Hănescu prin care a anticipat despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill.

Liderul clasamentului mondial i-a mulțumit australianului pentru cei patru ani petrecuți împreună, în timp ce preparatorul fizic Andrei Cristofor a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi transmite lui Darren Cahill că-l așteaptă să revină lângă Simona Halep în 2020.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a arătat extrem de îngrijorat de această ruptură, considerând că pentru Simona Halep va fi extrem de greu să găsească un antrenor pe măsura australianului. În schimb, fostul tenismen Ilie Năstase este de părere că liderul clasamentului WTA nu mai are nevoie de antrenor, deoarece știe ce are de făcut.