Sport

EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Victor Hănescu după accident!

UPDATE 14:00 / Victor Hănescu a declarat pentru FANATIK.RO că se simte bine şi că în acest moment se află în drum spre România: "Am avut un accident ieri la antrenamentul de dinaintea meciului...
13.10.2015 | 14:00
EXCLUSIV  Prima reactie a lui Victor Hanescu dupa accident

UPDATE 14:00 / Victor Hănescu a declarat pentru FANATIK.RO că se simte bine şi că în acest moment se află în drum spre România: “Am avut un accident ieri la antrenamentul de dinaintea meciului din cauza oboselii, dar acum sînt bine. Sînt sănătos şi mă aflu în drum spre casă”.

*************************************

UPDATE 12:54 / Soţia lui Victor Hănescu, Andreea, a explicat motivele pentru care soţul ei a căzut ca secerat pe teren la Rennes: ”Este mai bine acum. O să mai facă ceva teste acasă. Cred că a fost de la oboseală, nici nu a mîncat bine, drumul către Rennes a fost greu, cred ca s-au adunat, nu mai are 20 ani… E bine că nu s-a lovit mai rău cînd a căzut”, a spus Andreea Hănescu, potrivit spynews.ro.

*********************************************

Victor Hănescu ar fi trebuit să participe în aceste zile în turneul challenger de la Rennnes. Site-ul ATP scrie că românul a fost nevoit să se retragă de la turneu din cauza unei stări de slăbiciune fizică. Însă, în realitate, lucrurile sînt mult mai grave. 

Jucătorul de tenis şi-a pierdut cunoştinţa din senin şi a căzut. Hănescu s-a lovit la faţă şi a sîngerat puternic. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost cusut şi a fost supus unor analize pentru a se stabili cauza.

Hănescu trebuia să joace împotriva lui Marius Copil în primul tur. Marius va juca împotriva lucky loser-ului Sebastien Boltz (22 ani, 289 ATP). Victor Hănescu este în acest moment pe locul 186 în lume cu 263 de puncte.