Fotbal intern

Victor Pițurcă a anunțat că U Craiova s-ar putea muta pe stadionul Extensiv: “Am văzut gazonul. Nu este nicio problemă”

23.09.2019 | 18:45
Victor Piturca a anuntat ca U Craiova sar putea muta pe stadionul Extensiv Am vazut gazonul Nu este nicio problema

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-2 meciul cu Gaz Metan Mediaș, însă apele rămân învolburate în Oltenia, discuțiile privind starea terenului de pe “Ion Oblemenco” fiind în continuare un subiect fierbinte. Victor Pițurcă a anunțat în ultima conferință de presă că echipa ar putea să se mute pe stadionul Extensiv din oraș, acolo unde gazonul se prezintă în condiții foarte bune. 

Victor Pițurcă a anunțat că U Craiova s-ar putea muta pe stadionul Extensiv: “Gazonul este bun”

La conferința de presă premergătoare meciului cu CSM Reșița din Cupa României, Victor Pițurcă a declarat că echipa se va muta pe Extensiv dacă cei de la Primărie nu vor schimba gazonul de pe “Ion Oblemenco”: „Dacă e nevoie, vom juca tot la Craiova, pe stadionul Extensiv. L-am văzut, iar gazonul este bun. Nu sunt probleme, nu sare mingea aiurea. Avem unde să jucăm. Nu trebuie să plecăm din oraș”, a declarat Victor Pițurcă.

În meciul cu FCSB, Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 după o gafă a lui Pigliacelli. Victor Pițurcă a fost foc și pară după derby și a dat vina pe starea gazonului pentru eșec, în condițiile în care mingea a sărit dintr-o brazdă și l-a obligat pe portarul oltenilor să greșească și să îi dea posibilitatea lui Tsoumou să înscrie.

Victor Pițurcă a anunțat că U Craiova s-ar putea muta pe stadionul Extensiv: "Am văzut gazonul. Nu este nicio problemă"
Victor Pițurcă a anunțat că U Craiova s-ar putea muta pe stadionul Extensiv: “Am văzut gazonul. Nu este nicio problemă” FOTO: Victor Piturca suparat dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Sorin Cârțu îl contrazice: “Este exclus să se gândească cineva să ne mutăm”

Pițurcă a fost rapid contrazis de Sorin Cârțu când a venit vorba de mutat echipa de pe “Oblemenco”: “O decizie ca asta e importantă, nu se poate lua aşa brusc. Într-adevăr, gazonul e sub orice critică, iar victoria FCSB-ului a fost facilitată de cum a sărit mingea la şutul lui Florinel Coman, pentru că execuţia nu a fost aşa de periculoasă ca portarul să nu reţină. În rest, cum trebuia el să intervină, să ţină mâinile, e altă poveste.

Este exclus să se gândească cineva să ne mutăm, am discutat şi cu domnul Rotaru. Păi noi ne-am luptat atâta pentru identitatea echipei acestea, am suferit cât s-a construit stadionul, am jucat şi pe Extensiv, am pierdut şi meciuri, am jucat pe alte terenuri proaste, şi acum iar o luăm pe drumuri?”, a declarat Sorin Cârțu în urmă cu câteva zile.

VEZI VIDEO CONFERINȚA LUI PIȚURCĂ: 

? LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu CSM Reșița. Participă Victor Pițurcă și Alex Cicâldău.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #VulcanulDePeOblemenco

Gepostet von Universitatea Craiova am Montag, 23. September 2019