Fotbal intern

Victor Pițurcă a blocat transferul lui Mirko Pigliacelli la Torino. Decizia noului manager de la “U” Craiova. EXCLUSIV

25.08.2019 | 15:31
Victor Pițurcă a blocat transferul lui Mirko Pigliacelli la Torino. Exclusiv Pigliacelli, portarul italian al Craiovei. Sursă Foto: Sportpictures

Proaspăt instalat în funcția de manager general al Universității Craiova, Victor Pițurcă a luat prima decizie importantă. Fostul selecționer i-a interzis lui Mirko Pigliacelli transferul în Serie A, unde era dorit de AC Torino, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Pițurcă a refuzat cele 2.5 milioane de euro care erau oferite, considerându-l pe Pigliacelli esențial pentru jocul Craiovei, unde dorește să implementeze un fotbal bazat pe construcție rapidă, pornită din propriul careu.

De ce nu a ajuns Mirko Pigliacelli la Torino

Victor Pițurcă a luat prima decizie importantă la Univesitatea Craiova. Așa cum a cerut înainte de a reveni în fotbalul românesc, fostul selecționer are ultimul cuvânt în ceea ce privește transferurile la Craiova. Mirko Pigliacelli, portarul formației din Bănie, a fost aproape de a reveni în Italia, unde era dorit de AC Torino, echipă de prima jumătate a clasamentului din Serie A, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

  • 2.5 milioane de euro a oferit Torino pentru Pigliacelli

FANATIK a aflat că Pițurcă a refuzat categoric oferta de 2.5 milioane de euro pe care oficialii lui Torino au înaintat-o către Universitatea, considerând că suma nu este atât de mare încăt să justifice pierderea portarului pe care îl consideră om de bază pentru viitorul Craiovei. Unul dintre principalele motive pentru care Pițurcă a refuzat despărțirea de Pigliacelli este jocul bun de picior al său. Noul manager de la Craiova dorește să implementeze un joc bazat pe construcție rapidă pornită de la portar.

Mirko Pigliacelli și-a cerut iubita în căsătorie. Sursă Foto: Instagram
Mirko Pigliacelli și-a cerut iubita în căsătorie. Sursă Foto: Instagram

Pigliacelli, vizită surpriză în Italia după meciul cu Astra

După meciul pe care Universitatea Craiova l-a câștigat împotriva vineri în fața Astrei Giurgiu, portarul Mirko Pigliacelli a plecat acasă, în Italia, pentru o întâlnire cu prietena sa, Martina Bracco. Vizita s-a dovedit a nu fi una normală, totuși.

Aflat într-un local alături de mai mulți prieteni și de iubita sa, Mirko Pigliacelli a cerut-o în căsătorie pe Martina, în aplauzele celor din jur.

  • 26 de ani are Mirko Pigliacelli