Fotbal intern

Bergodi şi Edi Iordănescu, pe lista înlocuitorilor lui Victor Piţurcă după ce acesta a oferit şocul începutului de an şi a plecat de la Craiova! Toate detaliile

05.01.2020 | 08:00
Bergodi si Edi Iordanescu pe lista inlocuitorilor lui Victor Piturca dupa ce acesta a oferit socul inceputului de an si a plecat de la Craiova Toate detaliile
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Craiova, iar patronul Mihai Rotaru trebuie să se mişte repede pentru ca echipa să aibă antrenor nou la reunire. Din informaţiile FANATIK, primele două nume apărute pe lista acestuia sunt Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu.

Bergodi şi Edi Iordănescu, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Piţurcă după ce acesta a plecat de la Craiova

Din informaţiile FANATIK, pe lista Universităţii Craiova, pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă, se află Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu. Italianul este favorit să preia formaţia din Bănie, acesta urmând să-şi rezilieze contractul cu FC Voluntari pe 6 ianuarie. Italianul este bine văzut de Rotaru, care a avut cele mai mari succese până acum tot cu un tehnician din Peninsulă, Devis Mangia.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, varianta Edi Iordănescu pare mai complicată datorită contractului pe care tehnicianul îl are cu Gaz Metan Mediaş. FANATIK a aflat că Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a vorbit deja cu tehnicianul de 41 de ani, imediat după ce a aflat că Victor Piţurcă îşi reziliază acordul. Momentan a fost doar o tatonare e terenului, urmând să se facă şi o ofertă concretă în cel mai scurt timp.


ŞTIREA INIŢIALĂ, 4 IANUARIE, ORA 15.17

FANATIK a aflat că Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor le-a transmis decizia deja celor din staff-ul tehnic şi va susţine luni o conferinţă de presă în care va motiva alegerea făcută. FANATIK a aflat că Victor Piţurcă i-a anunţat pe oficialii lui U Craiova că va înceta colaborarea începută la finalul lunii august. Antrenorul de 63 de ani a cerut rezilierea contractului cu formaţia din Bănie, ocupanta locului 4 în prima ligă din România. Primii pe lista posibililor înlocuitori sunt Cristiano Bergodi, care urmează să îşi rezileze contractul cu FC Voluntari, şi Edi Iordănescu de la Gaz Metan Mediaş, cu acesta având deja loc primele tatonări.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:58 / Clubul Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Victor Piţurcă printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului din Bănie. Aşa cum FANATIK scris în excluisivitate, Victor Piţurcă a fost cel care a cerut rezilierea contractului.

“Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă trebuia să plece cu echipa în cantonament, dar s-a răzgândit în ultimul moment

FANATIK a anunţat că oficialii clubului şi Victor Piţurcă s-au înţeles în primă fază să meargă în cantonamentul din această iarnă, însă antrenorul de 63 de ani s-a răgândit în ultimul moment. “Piţi” a fost nemulţumit de lot şi de posibilele transferuri din acest mercato şi a luat decizia să-şi rezilieze contractul.

Fanii i-au cerut demisia după înfrângerea cu FCSB

U Craiova a pierdut ultimul meci al anului, 0-2 cu FCSB, iar fanii formaţiei din Bănie, care au făcut deplasarea la Bucureşti, i-au cerut demisia la finalul partidei. Imediat după derby-ul de pe Arena Naţională au apărut primele informaţii că “Piţi” ar putea să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

“Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri putem lua, dacă putem lua, şi o să hotărâm. Se pare că nu am imprimat un stil de joc adecvat echipei. Probabil nu suntem pregătiţi ca să ne dominăm adversarii”, declara Victor Piţurcă la finalul meciului cu FCSB.

Victor Piţurcă, mandat scurt la U Craiova

Victor Piţurcă a stat 16 meciuri pe banca Universităţii Craiova. Şi-a început mandatul cu o înfrângere în faţa FCSB-ului, scor 0-1, pe care l-a încheiat cu un nou eşec în faţa formaţiei antrenate de Bogdan Vintilă.

Cu “Piţi” pe bancă, U Craiova a strâns opt victorii, trei remize şi cinci înfrângeri în toate competiţiile. Antrenorul de 63 de ani i-a dus pe olteni până în sferturile de finală ale Cupei României şi lasă echipa din Bănie pe locul 4 în clasament.

“Cert este că am pierdut foarte multe puncte pentru că nu am reuşit să marcăm goluri. Chiar dacă au fost şi au existat multe greşeli, şi au existat la aproape fiecare joc, cred totuşi că sistemul ofensiv nu şi-a făcut datoria”, a explicat Victor Piţurcă parcursul mai slab al echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,02 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT