Piţurcă a pierdut un milion de euro. “S-a răzgândit după trei ore!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/03/2018, 08:45
Piţurcă a pierdut un milion de euro. “S-a răzgândit după trei ore!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a dezvăluit cum l-a convins pe Victor Piţurcă să renunţe la clauza pe care o avea în contract în perioada când îi antrena pe “tricolori”. 

“Recunosc, a fost o greşeală aducerea lui Daum şi am mai spus asta. Dar, dincolo de acest aspect, eu i-am susţinut pe toţi selecţionerii, inclusiv pe Anghel Iordănescu şi Victor Piţurcă. Acesta din urmă m-a acuzat că i-am făcut vânt din federaţie. Ştiţi care este, de fapt, supărarea lui Victor Piţurcă? Cred că o să rămân în istoria fotbalului românesc ca singura persoană care conducea o structură sportivă şi nu plăteşte unui antrenor clauza de reziliere. Victor Piţurcă putea câştiga mai mult din rezilierea contractului decât din activitatea sa. Avea o clauză în contract, conform căreia dacă noi îl dădeam afară tebuia să-i dăm un milion de euro. În schimb, dacă pleca el, nu mai plătea nimic.

“Victor Piţurcă s-a răzgândit pentru că şi-a dat seama ce a făcut!”

Apoi, l-am convins să semneze o clauză prin care fiecare dintre părţi putea denunţa unilateral contractul. Mai apoi, după trei ore, Victor Piţurcă s-a răzgândit pentru că şi-a dat seama ce a făcut. Azi aş fi fost cel mai bun prieten al lui Victor Piţurcă dacă îi plăteam banii”, a spus Răzvan Burleanu pentru o emisiune de sport.

Închide ×