News

Victor Pițurcă a refuzat un salariu de 1,5 milioane de dolari! „Vreau dublu!”

25.05.2018 | 17:54
Victor Piturca a refuzat un salariu de 15 milioane de dolari Vreau dublu

Fostul selecționer al României are o cotă excelentă în zona arabă și a primit de curând o ofertă care pe mulți dintre antrenorii de la noi i-ar fi făcut să semneze pe loc. Victor Pițurcă a refuzat un salariu de 1,5 milioane de dolari de dolari.

Pițurcă este liber de contract și vrea să plece din țară doar pentru o propunere ieșită din comun. FANATIK.RO a aflat că „Satana” a declinat oportunitatea de a o pregăti pe Baniyas SC, din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Până va semna cu vreun club, antrenorul analizează evenimentele din Liga 1 și situația de la FCSB.

Perioada de la Ittihad, trambulină spre petrodolari!

Victor Pițurcă ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe în această vară. După ce a anunțat public că nu se va mai întoarce niciodată la Craiova, având în minte încă experiența de coșmar trăită în urmă cu câțiva ani, Pițurcă pare predestinat pentru a prelua un club de peste hotare. CV-ul fostului mare atacant al Stelei este unul bogat și atrage atenția echipelor din Golf. După ce a pregătit-o pe Ittihad, din Arabia Saudită, Piți a mai fost în contact cu câteva grupări din acea zonă.

Victor Pițurcă a refuzat un salariu de 1,5 milioane de dolari! Și ce vilă ar fi avut!

FANATIK.RO a aflat că tehnicianul a primit o ofertă importantă de la Baniyas SC, din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Propunerea era pentru două sezoane, cu un salariu anual de 1,5 milioane de dolari. Mai mult, șeicii erau dispuși să îi plătească lui Pițurcă un staff compus din șapte oameni, aleși personal de fostul selecționer, și să îi achite o chirie de peste 20.000 de dolari, lunar, pentru o vilă superbă pe malul mării.

Pe lângă aceste avantaje personale, românul urma să aibă un buget de 5 milioane de dolari pentru transferul a doi fotbaliști străini de calitate, cu care să își poată atinge obiectivul, clasarea în prima jumătate a ierarhiei. Cu toate că oferta era extrem de generoasă, Pițurcă a refuzat-o fără ezitare: “E prea mic salariul! Vreau dublu! Pentru o sumă mai mică nu voi semna cu nici o echipă”, le-ar fi transmis antrenorul arabilor.

3 mandate a avut Victor Pițurcă în fruntea naționalei României de seniori