Piţurcă: “Burleanu nu s-a luat de mine, m-a făcut fraier”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
23/03/2018, 17:34
Piţurcă: “Burleanu nu s-a luat de mine, m-a făcut fraier”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Victor Piţurcă spune că Burleanu a tăinuit informaţiile pe care le publică acum despre Ionuţ Lupescu şi este de părere că acesta ar fi trebuie să informeze asupra lucrurilor care nu erau conforme cu legea încă de când au fost descoperite. Totodată, acesta a explicat de ce îl susţine pe Lupescu în cursa pentru şefia FRF:

“Ceea ce spune el ar trebui să însemne că Lupescu a făcut ceva penal. Dacă el a fost la FRF şi s-a făcut auditul şi a găsit asemenea nereguli, înseamnă că a tăinuit aceste lucruri în scop personal. Dacă au fost fapte aşa de rele făcute de Ionuţ Lupescu, care nu era preşedinte al Federaţiei, de ce au fost ascunse?

“Burleanu a încercat să facă şi lucruri bune”

Se minte mult, am văzut că a fost adus în discuţie şi numele meu. Nu s-a luat de mine, m-a făcut fraier. Era imposibil să iau un milion de euro, FRF trebuia să ia 1.500.000 de euro, dacă plecam unilateral. Omul voia să scape de mine, am rezilat contractul. Cu el nu am discutat deloc, numai cu Gabi Bodescu.

El nu a câştigat, el a pierdut. dacă el crede că a câştigat un milion de euro că nu mi-i ia dat mie, foarte bine, să-şi facă din ei campanie. A făcut şi lucruri bune, omul a încercat. Şi cu Centrele de Excelenţă a încercat ceva bun. Dar că nu a reuşit este altceva. Un preşedinte de Federaţie trebuie să ştie ce să aleagă, dacă Vochin a ajuns să aleagă selecţionerul echipei naţioanle a României. Ei fiind amatori şi dacă nu-i place cuiva, imediar se dă afară.

Lupescu e foarte bun. Vreau ca fotbalul românesc să urce uşor, uşor, din punct de vedere financiar şi să se însănătoşească. Să găsească resurse. Oamenii din teritoriu se plâng de bani, că sunt săraci. El le poate face rost ducându-se la primării, a stat la uşile guvernanţilor. Asta trebuie să facă Ionuţ şi asta va fi îndatorirea lui ca preşedinte”, a spus Victor Piţurcă la Telekomsport.

 

Închide ×