Fotbal intern

Victor Piţurcă, antrenorul din umbră de la Universitatea Craiova. “Încerc să pun în practică ideile lui!”

31.07.2019 | 20:33
Victor Piturca antrenorul din umbra de la Universitatea Craiova Incerc sa pun in practica ideile lui

Corneliu Papură a susţinut o conferinţă de presă înaintea returului cu Honved Budapesta, partidă care are loc joi, de la ora 19.15, în turul 2 preliminar al Europa League, pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar acesta a lăsat să se înţeleagă că Victor Piţurcă este antrenorul din umbră al echipei care evoluează în “Casa Pariurilor Liga 1”, informaţie dezvăluită de FANATIK pe 11 iunie 2019.

Victor Piţurcă, antrenorul din umbră de la Universitatea Craiova

Deşi nu a mai antrenat în “Casa Pariurilor Liga 1” din 2010, atunci când a stat pe banca tehnică a formaţiei FC U Craiova, Victor Piţurcă nu ezită să îi dea sfaturi lui Corneliu Papură. Tehnicianul Universităţii Craiova a dezvăluit că discută foarte des cu fostul selecţioner al echipei naţionale a României şi că încearcă să pună în practică ideile acestuia.

“Vorbesc cu nea Victor, mă ajută mult şi e un lucru bun. Mai ales un antrenor de talia lui nea Victor poate da sfaturi foarte bune şi mi le dă. Suntem două persoane diferite. Nu am nimic din nimeni, Doar mă sfătuiesc şi încerc să pun în practică ideile lui”, a declarat Corneliu Papură în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului Universitatea Craiova – Honved Budapesta din turul 2 preliminar al Europa League.

Corneliu Papură la un antrenament susţinut de Universitatea Craiova
Corneliu Papură la un antrenament susţinut de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este neînvinsă în acest sezon, în toate competiţiile

Se pare că ideile lui Victor Piţurcă se portivesc de minune la Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie este neînvinsă în acest sezon, în toate competiţiile. Formaţia pregătită de Victor Piţurcă are trei victorii în sezonul 2019 – 2020 din “Casa Pariurilor Liga 1” şi ocupă locul 2 în clasament, la egalitate cu liderul FC Viitorul Constanţa. Mai mult, oltenii sunt neînvinşi în Europa League. Universitatea Craiova a trecut de Sabail, după două victorii cu 3-2, iar în manşa tur a turului secund a remizat cu Honved Budapesta, scor 0-0.

Pentru Universitatea Craiova urmează returul cu Honved Budapesta din turul 2 preliminar al Europa League, joi, 1 august, pe stadionul “Ion Oblemenco”, de la ora 19.15. Partida este transmisă de Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. În etapa a 4-a din “Casa Pariurilor Liga 1” se va duela cu Hermannstadt, duminică, 4 august, de la ora 18.00.