Fotbal intern

Victor Pițurcă anunță schimbări importante la Universitatea Craiova: “Am identificat slăbiciunile. Știu ce e de făcut în continuare”

27.10.2019 | 17:38
Victor Piturca anunta schimbari importante la Universitatea Craiova Am identificat slabiciunile Stiu ce e de facut in continuare
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a reușit să se impună la Clinceni, în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele meciului terminat la egalitate, Victor Pițurcă a declarat că a identificat slăbiciunile din cadrul lotului, dând de înțeles că urmează schimbări importante la echipa din Bănie.

Victor Pițurcă anunță schimbări la Craiova

Victor Pițurcă a vorbit la finalul meciului încheiat la egaliate cu Academica Clinceni despre slăbiciunile identificate la nivelul lotulului Universității Craiova, iar în urma unei evaluări se vor lua măsuri. Mai mult, managerul formației din Bănie se declară dezamăgit de modul în care au gestionat jucătorii săi ocaziile numeroase pe care le-au avut la Clinceni, toate irosite.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu am câștigat, chiar dacă am avut 3-4 ocazii foarte clare, ăsta a fost jocul. La Clinceni sunt jucători profesioniști, au făcut tot ceea ce a depins de ei pentru a scoate un rezultat bun, au muncit mult, dar pe mine mă interesează doar că jucătorii mei au ratat foarte multe ocazii clare astăzi, sunt îngrijorat din cauza asta. Nu avem ce face acum, chiar dacă voi fi criticat, ăsta este adevărul, că n-am reușit să câștigăm.

Avem valoare, însă orice echipă trece printr-un moment mai dificil, ne putem bate la titlu. Echipe mari pierd puncte. Sigur că am identificat anumite slăbiciuni, acum am evoluat foarte bine lotul și știu ce e de făcut în continuare. Nu vreau să discut despre regula jucătorilor U21, am schimbat un jucător cu alt jucător, ăsta a fost planul și asta s-a întâmplat, cu toate că Baiaram a jucat destul de bine. Un jucător ca Ivan nu poate juca pentru că trebuie să intre un jucător sub U21, asta este situația și trebuie să ne conformăm”, a declarat Pițurcă.

ADVERTISEMENT

După remiza de la Clinceni, Universitatea Craiova a rămas pe locul trei în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, la un punct distanță de Viitorul și la trei de liderul CFR, cu mențiunea că primele clasate au un meci mai puțin disputat. În următoarea etapă de campionat, formația lui Victor Pițurcă primește vizita lui Dinamo.