Fotbal international

Piţurcă, negocieri în impas cu Zamalek. Vezi din ce cauză nu a semnat

UPDATE: 16 august: Negocierile dintre Victor Piţurcă şi clubul egiptean Zamalek au intrat în impas şi este destul de posibil ca africanii să se îndrepte spre o altă soluţie pe banca tehnică....
15.08.2017 | 22:45
Piturca negocieri in impas cu Zamalek Vezi din ce cauza nu a semnat

UPDATE: 16 august: Negocierile dintre Victor Piţurcă şi clubul egiptean Zamalek au intrat în impas şi este destul de posibil ca africanii să se îndrepte spre o altă soluţie pe banca tehnică. Cauza neînţelegerilor este salariul cerut de Piţurcă, neacceptat de egipteni.

Victor Piţurcă este la un pas să revină pe banca unei echipe de club după un an de pauză. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României este dorit de una dintre cele mai titrate echipe din Africa. Antrenorul de 61 de ani se află deja în Egipt pentru a negocia un contract cu formaţia Zamalek.

Victor Piţurcă a plecat în Egipt, conform site-ului sport.ro, pentru a negocia semnarea unui contract cu Zamalek. Antrenorul român cere un milion de dolari pentru a semna cu echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3 din prima ligă egipteană. Conducătorii clubului sunt dispuşi să accepte doleanţele fostului selecţioner al echipei naţionale a României.

Zamalek este antrenată în acest moment de Tarek Yehia, interimar după demiterea lui Augusto Inacio, fost antrenor în 2012 la FC Vaslui. Tehnicianul care a pregătit formaţia moldoveană a avut mari probleme cu plecarea de la Zamalek, acesta cerând ajutorul ambasadei Portugaliei din Egipt pentru a putea părăsi ţara. Antrenorul portughez nu era lăsat să plece de conducerea clubului din Cairo.

Dacă va semna cu Zamalek, Victor Piţurcă va bifa a patra echipă de club din carieră după ce le-a pregătit pe Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova şi Al-Ittihad. Pe banca echipei naţionale a României a bifat trei mandate, în perioadele 1998-1999, 2004-2009 şi 2011-2014. Zamalek a câştigat de cinci ori Liga Campionilor a Africii de-a lungul timpului.