Sport

Victor Pițurcă, atac devastator la cel mai bun jucător al lui Gigi Becali în sezonul în care FCSB a luat titlul: „Zmeu în campionat, invizibil la națională”

Victor Pițurcă l-a atacat pe Florinel Coman după ce FCSB a câștigat titlul. Fostul selecționer susține că „șeptarul” campioanei este invizibil la echipa națională.
01.05.2024 | 22:51
Victor Piturca atac devastator la cel mai bun jucator al lui Gigi Becali in sezonul in care FCSB a luat titlul Zmeu in campionat invizibil la nationala
Victor Pițurcă l-a atacat pe unul dintre fotbaliștii de la FCSB. Mesaj dur al fostului selecționer al României. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, golgheter în sezonul în care FCSB a cucerit titlul, nu l-a impresionat pe Victor Pițurcă. Fostul selecționer al României a avut, din nou, un discurs acid la adresa atacantului lui Gigi Becali care urmează să plece la Al-Duhail, în Qatar.

Victor Pițurcă, atac devastator la cel mai bun jucător al lui Gigi Becali în sezonul în care FCSB a luat titlul: „Zmeu în campionat, invizibil la națională”

Florinel Coman, accidentat, este cel mai bun fotbalist al FCSB-ului în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani, care evoluează în extrema stângă, a marcat 18 goluri și a oferit 10 pase decisive în 33 de partide în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Totuși, evoluțiile lui Florinel Coman nu l-au dat pe spate pe Victor Pițurcă. „Piți” susține că atacantul „este invizibil” în momentul în care îmbracă tricoul echipei naționale. „Îl vedem pe Florinel Coman, zmeu în campionatul nostru, dar la echipa națională nu prea… este invizibil!

Dispare mult din joc! La echipa națională trebuie să faci și faza defensivă, să vii înapoi, să alergi. El nu poate face lucrul ăsta”, a declarat Victor Pițurcă, la adresa lui Florinel Coman, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă”

Florinel Coman urmează să plece de la FCSB la finalul sezonului. Al-Duhail se pregătește să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a fotbalistului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Victor Pițurcă nu este surprins de viitoarea mutare a lui Florinel Coman, mărturisind că „șeptarul” de la FCSB nu a avut prea multe opțiuni. „Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă.

ADVERTISEMENT

Nu se bat echipele pe Florinel. Alegerea să meargă în Qatar mi se pare normală. Are 26 de ani, merge pe 27. Cine să-l mai ia, dacă nu l-au luat la 22, 23 de ani? Trebuie să se gândească la partea financiară, e foarte important să o facă.

Coman, atenționat de Victor Pițurcă: „Să nu creadă că e fotbalul slab acolo”

Nu știu ce rețetă financiară are acolo, dar să fie foarte atent. Să nu creadă că este fotbalul slab acolo, pentru că este mai puternic decât în România. După câteva luni s-ar putea întoarce în România.

ADVERTISEMENT

Îl vedem pe Florin Tănase. A fost în Emirate, acum la o echipă mai mică în Arabia Saudită, în curând vine înapoi. Unde sunt bani mulți să nu credeți că este ușor fotbalul!”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,60 este cota pentru „X” la meciul Universitatea Craiova - FCSB