Sport

Victor Pițurcă critică situația de la Steaua. „Nu comandantul clubului conduce!”

Victor Pițurcă s-a declarat șocat de situația de la CSA Steaua, care nu are drept de promovare în prima ligă nici în acest sezon. „Roș-albaștrii” au învins pe Poli Iași și sunt la egalitate cu liderul ligii secunde.
03.09.2022 | 09:43
Victor Piturca critica situatia de la Steaua Nu comandantul clubului conduce
Victor Pițurcă este foarte nemulțumit că Steaua nu are dreptul de a promova în Liga 1. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a acuzat vehement situația de la Steaua, după ce clubul din liga secundă nu a obținut dreptul de a promova nici în acest sezon.

Victor Pițurcă nu știe cine conduce, de fapt, Steaua

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986 s-a alăturat numărului tot mai mare de critici față de conducerea CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

“Situaţia e de neînţeles. Nu pot să-mi imaginez de ce se întâmplă lucrul ăsta. Să nu iei anumite măsuri ca echipa să se bată la promovare. De fapt, nici nu ştiu cine conduce acest club. Am putea spune că comandantul clubului conduce, dar eu ştiu sigur că nu el conduce. Dacă era aşa, ar fi făcut cu orice preţ ca Steaua să poată să promoveze”, a afirmat Pițurcă într-o emisiune la Pro Arena.

Fostul selecționer al României, în vârstă de 66 de ani, nu este singurul supărat de ceea ce se întâmplă la vârf în cadrul grupării din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Fanii cer întruna demisia conducătorilor CSA Steaua

Și suporterii Stelei sunt, de asemenea, din ce în ce mai nemulțumiți de situația actuală și solicită demisia conducătorilor la fiecare meci după aflarea veștii că echipa lor de suflet nu are drept de promovare în prima ligă.

În sezonul precedent, Steaua s-a clasat pe locul al patrulea în liga secundă, dar nu a putut disputa barajul de promovare din motive similare.

ADVERTISEMENT

În actuala campanie, „roș-albaștrii” au urcat pe poziția a patra în Liga a 2-a, cu 10 puncte după primele cinci runde, la egalitate cu liderul Șelimbăr, după victoria de vineri cu Poli Iași, scor 2-1 pe teren propriu.

Peste o săptămână, se joacă derby-ul Dinamo – Steaua

Chipirliu și Adi Popa au marcat golurile Stelei, care o va înfrunta în deplasare pe Dinamo în etapa următoare. Derby-ul va avea loc vineri, de la ora 21:30, iar locul de disputare va fi ales între Arena Națională și Stadionul Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

În următoarele zile, se va stabili exact unde se va desfășura primul derby din Liga a 2-a dintre cele două mari rivale.

ADVERTISEMENT