Sport

Victor Pițurcă dă vina pe Didier Deschamps după eliminarea Franței: „Trebuia să țipe la ei, să-i trezească!”

Victor Pițurcă l-a criticat pe Didier Deschamps după eliminarea Franței în fața Elveției.
29.06.2021 | 01:32
Victor Piturca da vina pe Didier Deschamps dupa eliminarea Frantei Trebuia sa tipe la ei sai trezeasca
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a explicat de ce Franța a fost egalată de Elveția, acuzându-i pe jucătorii campioanei mondiale că au fost prea relaxați după golul marcat de Paul Pogba.

Victor Pițurcă este de părere că selecționerul Didier Deschamps trebuia să își avertizeze jucătorii și să îi țină în continuare conectați la meci.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă dă vina pe Didier Deschamps după eliminarea Franței

Victor Pițurcă dă vina pe Didier Deschamps după eliminarea Franței de la EURO 2020, spunând și că linia defensivă a „cocoșilor galici” a fost „varză”: „De ce se numește sportul rege? Pentru că fotbalul e plin de surprize. Uneori fotbalul e nedrept. De ce spun asta? Elvețienii au ratat penalty-ul și la 2-0 cred că meciul era închis, imediat după vine Benzema dă două goluri, pac-pac, te-a executat.

Ei au fost egalați și ei și Spania, pentru că s-au relaxat prea mult. Bun, te bucuri, dar nu s-a terminat meciul. Deschamps trebuia să mai strige la ei, să îi mai trezească puțin”.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, știți că eu țineam cu Franța, dar am zis să nu fie Mbappe al 5-lea, pentru că ratează și a ratat săracul de el.

A dat pasa aia lui Benzema, dar prea puțin. A avut un EURO prost de tot, mă așteptam să rupă norii la valoarea lui. Varane, Kimpembe și Lenglet au fost varză. Cum să îmi placă Lenglet, câte goluri a luat Barcelona din cauza lui”, a mai spus Victor Pițurcă, la ProTV.

ADVERTISEMENT

„National Arena a primit cel mai frumos meci din istoria sa!”

Dorinel Munteanu a comentat meciul dintre Franța și Elveția, câștigat de elvețieni la penalty-uri, spunând că se aștepta ca francezii să aibă un meci greu:

„Mi s-a părut cel mai frumos meci de la EURO 2020, a fost dramatism și până la urmă a câștigat echipa care a meritat. Am zis că Franța va avea un meci greu cu Elveția, a căror fan a fost.

ADVERTISEMENT

National Arena a primit cel mai frumos meci de când s-a făcut. Mbappe a prins o zi slabă, nu fac eu analiza, dar Elveția a fost mai concentrată”.

Și Dan Petrescu a vorbit despre meciul dintre Franța și Elveția, bucurându-se că a văzut o asemenea partidă: „Dacă într-adevăr crezi în ceva, cum au făcut elvețienii, poți să reușești. Italia sau Germania vor câștiga turneul.

Franța a jucat bine, au avut probleme în defensivă. Pogba a dat pase superbe, Benzema a dat dublă și au mai avut și o bară la 3-3”.

ADVERTISEMENT