News

Victor Piţurcă a dat-o din nou în judecată pe Vica Blochina! Vezi motivul

Piturca a dat-o din nou in judecata pe Vica Blochina! Solicita reducerea pensiei alimentare pentru Edan, fiul lor! Doar el se putea gandi la asa ceva! Antrenorul profita de faptul ca nu are...
28.10.2015 | 09:08
Victor Piturca a dato din nou in judecata pe Vica Blochina Vezi motivul

Piturca a dat-o din nou in judecata pe Vica Blochina! Solicita reducerea pensiei alimentare pentru Edan, fiul lor! Doar el se putea gandi la asa ceva! Antrenorul profita de faptul ca nu are angajament, deci nu are venituri din care sa-si achite datoria!

Victor Piturca solicita din nou instantei reducerea pensiei alimentare pe care trebuie sa o achite Vicai in contul fiului lor, Edan.
Pe 23 noiembrie 2012, Judecatoria Buftea a decis ca Victor Piturca trebuie sa achite pensia alimentara pentru Edan, baiatul pe care antrenorul il are cu Vica Blochina, amanta lui vreme de 16 ani. Cum Piti era atunci selectionerul Romaniei si avea un salariu pe masura, cuantumul lunar al pensiei a fost urias, de 39389 lei.
Evident, decizia a fost atacata de Piturca, iar Tribunalul Bucuresti a redus suma, in vara lui 2013, la “doar” 12000 lei. Total surprinzator, dat fiind raportul civilizat dintre parti, aparut mai ales in ultimii doi ani, Piturca a redeschis recent actiunea in instanta referitoare la cuantumul pensiei alimentare, solicitand Judecatoriei Sectorului 4, cu prima infatisare pe 4 noiembrie, reducerea acesteia!
Foarte probabil, rationamentul lui Victor PIturca este urmatorul: ramas fara angajament dupa ce a terminat contractul cu Al-Ittihad, in iunie 2015, tehnicianul profita de pauza dintre joburi si va aparea in fata instantei in ipostaza cetateanului fara loc de munca, deci – macar pe hartii oficiale – fara posibilitati de a plati o pensie alimentara de nivelul celei existente, de 12000 lei.
Asa se si explica introducerea actiunii la sectiunea “urgente”, Piturca putand semna apoi, la finalizarea procesului, care se va desfasura in procedura rapida, cu una dintre echipele care l-au ofertat deja.
Si chiar daca semneaza cu alta echipa, iar Vica se va adresa din nou justitiei, cerand marirea pensiei alimentare in functie de noul salariu al fostului iubit, procedurile juridice pot dura luni bune sau ani, Piturca putandu-se ascunde in spatele diverselor artificii financiare sau chichite avocatesti.
Sursă: wowbiz.ro