Fotbal intern

Victor Pițurcă, de partea lui Gigi Becali în conflictul cu autoritățile: „Nu văd de ce FCSB nu ar putea să facă antrenamente”

05.05.2020 | 15:47
Victor Piturca de partea lui Gigi Becali in conflictul cu autoritatile Nu vad de ce FCSB nu ar putea sa faca antrenamente
ADVERTISEMENT

Relația dintre Victor Pițurcă și Gigi Becali nu este una dintre cele mai plăcute, dar chiar și așa fostul selecționer îi ia apărarea finanțatorului FCSB-ului în conflictul cu autoritățile, în privința antrenamentelor, conform telekomsport.ro.

Victor Pițurcă îi ia apărarea lui Gigi Becali

Victor Pițurcă consideră că jucătorii FCSB-ului se pot antrena fără probleme și este de partea lui Gigi Becali în conflictul cu autoritățile: „Eu consider că dacă jucătorii de la FCSB au fost testaţi toţi şi sunt sănătoşi, nu văd de ce nu ar putea să facă antrenament, nu văd de unde ar putea să vină pericolul.

ADVERTISEMENT

Ar trebui făcut ceva în sensul ăsta, domne aveţi posibilitatea să testaţi acei jucători, ei pot să se antreneze fără nici un fel de probleme, iar automat jucătorii… e foarte important ce fac după ce termină antrenamentul”.

„Dacă după ce termină antrenamentul ei se duc acasă, e în regulă, nu au de unde să contacteze virusul şi atunci nu mai e problemă”, a mai spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne obișnuim cu acest virus!”

Victor Pițurcă este de părere că omenirea trebuie să asculte sfatul specialiștilor și să se obișnuiască cu virusul:

„Am văzut varianta asta, că domne dacă se îmbolnăveşte un jucător… se îmbolnăveşte un jucător, răceşte un jucător, de fapt e o răceală acest COVID-19, trebuie să continue activitatea, problema e să nu fi contactat alţi colegi de-ai lui, alţi jucători, trebuie testaţi imediat, cu siguranţă vor mai fi”.

ADVERTISEMENT

„Și jucători care vor contacta acest virus, asta nu înseamnă că trebuie să oprim competiţia… uşor-uşor, aşa cum spun specialiştii trebuie să ne obişnuim cu acest virus.

Nu avem ce face că altfel activitatea ar trebui să înceteze până anul viitor, deci nu vom scăpa aşa uşor de acest virus până nu se va găsi un antidot”, a mai spus fostul selecționer.

ADVERTISEMENT