Fotbal intern

Victor Pițurcă despre Mircea Lucescu: „A îmbătrânit urât”. Dialog aprins cu Ilie Dumitrescu

19.05.2020 | 21:09
Victor Piturca despre Mircea Lucescu A imbatranit urat Dialog aprins cu Ilie Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă și Ilie Dumitrescu au avut un dialog aprins în cadrul emisiunii TV „Fotbal Club”, moderată de Radu Naum, în care au discutat pe tema Stelei, a FCSB-ului și a meciurilor trucate.

Victor Pițurcă, dialog aprins cu Ilie Dumitrescu

Victor Pițurcă a avut un schimb de replici aprins cu Ilie Dumitrescu, pe tema Stelei, a FCSB-ului și a meciurilor trucate: „Cum să țină Ilie cu FCSB?!”

ADVERTISEMENT

„Mister” nu a mai susținut că FCSB e Steaua cum făcea în alte rânduri și a încercat să-i explice fostului selecționer la ce se referea: „Eu am spus doar că FCSB este continuatoarea Stelei din Liga 1. CSA Steaua a făcut o pauză de 14 ani, acum există din nou o echipă de fotbal”.

„Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”, a declarat Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Noi, steliștii, trebuie să fim mai uniți. Mircea Lucescu a îmbătrânit urât”

Victor Pițurcă a continuat și crede că foștii steliști trebuie să fie mai uniți, atrăgându-i atenția lui Ilie Dumitrescu: „Spunea Mircea Lucescu niște lucruri… Te doare capul! Nu poți să spui așa ceva. Îmbătrânim urât. Eu îl respect foarte mult, dar nu e adevărat ce-a spus.

Și Ilie al meu îi zicea: ’Așa e, da, a fost corect meciul ăla, s-a jucat pe teren…’. Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm între noi.

ADVERTISEMENT

În 1986, când a devenit prima echipă est-europeană care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Steaua a întâlnit, în drumul către trofeu, Vejle Boldklub, Honved Budapesta, Kuusysy Lahti, Anderlecht și Barcelona.”.

„Piți, nu am spus așa ceva, nu ai fost atent. O să-ți trimit înregistrarea cu emisiunea.Pentru mine, Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul românesc. Îl respect enorm. Ce voiai să-i spun?”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT