Fotbal intern

Victor Pițurcă despre Mircea Lucescu: „A îmbătrânit urât”. Dialog aprins cu Ilie Dumitrescu

19.05.2020 | 21:09
Victor Pițurcă despre Mircea Lucescu: „A îmbătrânit urât”. Dialog aprins cu Ilie Dumitrescu
Victor Pițurcă, dialog aprins cu Ilie Dumitrescu în direct la TV: „Cum să fie el cu FCSB!”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă și Ilie Dumitrescu au avut un dialog aprins în cadrul emisiunii TV „Fotbal Club”, moderată de Radu Naum, în care au discutat pe tema Stelei, a FCSB-ului și a meciurilor trucate.

Victor Pițurcă, dialog aprins cu Ilie Dumitrescu

Victor Pițurcă a avut un schimb de replici aprins cu Ilie Dumitrescu, pe tema Stelei, a FCSB-ului și a meciurilor trucate: „Cum să țină Ilie cu FCSB?!”

ADVERTISEMENT

„Mister” nu a mai susținut că FCSB e Steaua cum făcea în alte rânduri și a încercat să-i explice fostului selecționer la ce se referea: „Eu am spus doar că FCSB este continuatoarea Stelei din Liga 1. CSA Steaua a făcut o pauză de 14 ani, acum există din nou o echipă de fotbal”.

„Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”, a declarat Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Noi, steliștii, trebuie să fim mai uniți. Mircea Lucescu a îmbătrânit urât”

Victor Pițurcă a continuat și crede că foștii steliști trebuie să fie mai uniți, atrăgându-i atenția lui Ilie Dumitrescu: „Spunea Mircea Lucescu niște lucruri… Te doare capul! Nu poți să spui așa ceva. Îmbătrânim urât. Eu îl respect foarte mult, dar nu e adevărat ce-a spus.

Și Ilie al meu îi zicea: ’Așa e, da, a fost corect meciul ăla, s-a jucat pe teren…’. Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm între noi.

În 1986, când a devenit prima echipă est-europeană care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Steaua a întâlnit, în drumul către trofeu, Vejle Boldklub, Honved Budapesta, Kuusysy Lahti, Anderlecht și Barcelona.”.

ADVERTISEMENT

„Piți, nu am spus așa ceva, nu ai fost atent. O să-ți trimit înregistrarea cu emisiunea.Pentru mine, Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul românesc. Îl respect enorm. Ce voiai să-i spun?”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri