Sport

Victor Pițurcă, dezamăgit de conducerea CSA Steaua: „Deocamdată, e un club amator!”

Victor Pițurcă este dezamăgit de conducerea CSA Steaua, club despre care spune că încă este amator.
03.06.2021 | 21:34
Victor Piturca dezamagit de conducerea CSA Steaua Deocamdata e un club amator
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a explicat și de ce refuză în momentul de față o venire la CSA Steaua, chiar dacă Adrian Bumbescu l-a chemat alături de echipă.

Totodată,, „Piți” se arată indignat de felul în care este organizat proiectul militarilor, spunând că ar fi culmea ca Daniel Oprița să nu mai fie antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, dezamăgit de conducerea CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a arătat dezamăgirea către conducerea CSA Steaua, explicând de ce nu se gândește să se alăture acum proiectului: „Bumbescu cred că mă așteaptă. Bumbescu, Iovan, mă așteaptă. Chiar și Daniel Oprița. Ar fi culmea să nu continue Oprița.

Din ce am discutat cu el, a cerut un salariu de bun simț, nu mi s-a părut mare. Oprița a reușit să promoveze în Liga 2 cu mulți jucători aduși de el. El poate reuși să aducă Steaua pe prima scenă, cu această experiență”.

ADVERTISEMENT

„Eu sper că cei care conduc destinele Stelei să facă în așa fel încât să poată Steaua să promoveze. Ar fi un minus mare dacă nu se întâmplă așa.

Dacă vezi declarații de genul ăsta la adresa antrenorului care a făcut numai lucruri bune, începi să-ți pui anumite semne de întrebare. Nu e cazul! (n.r.- să meargă la Steaua)”, a mai spus Victor Pițurcă pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată, Steaua e un club amator!”

Victor Pițurcă a vorbit și despre problema pe care CSA Steaua o înfruntă, militarii neavând voie să promoveze în Liga 1, echipa neaparținând de o societate privată.

„Deocamdată, Steaua e un club amator. Când va putea să promoveze în Liga 1, putem să credem că lucrurile încep să se facă profesionist”, a mai spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a și vorbit despre meciul pierdut de România în fața Georgiei și recunoaște că nu mai are speranțe în ceea ce privește o posibilă calificare a „tricolorilor” la Campionatul Mondial din Qatar.

„Ăsta e crezul lui, asta e filosofia lui (n.r. se referă la Mirel Rădoi). A spus-o de la început și vrea să implementeze un astfel de stil. Șansele de reușită sunt mici, dar el știe cel mai bine, cunoaște jucătorii.

Pe mine nu mă interesează progresul, cum a jucat naționala, mă interesează rezultatul.  Nu mi se pare normal, ca eu, fost selecționer, să fac comentarii în mass-media”.

ADVERTISEMENT