Sport

Victor Pițurcă, dezamăgit după eliminarea Spaniei de la EURO 2020: „Fotbalul e nedrept! Nu a câștigat echipa mai bună”

Victor Pițurcă a fost dezamăgit după eliminarea Spaniei de la EURO 2020.
07.07.2021 | 01:12
Victor Piturca dezamagit dupa eliminarea Spaniei de la EURO 2020 Fotbalul e nedrept Nu a castigat echipa mai buna
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a vorbit despre meciul dintre Spania și Italia, scor 1-1, la finalul căruia Italia s-a calificat în finala Campionatului European.

Fostul selecționer este de părere că ibericii ar fi meritat să meargă mai departe, spunând că „fotbalul este nedrept uneori” și că „echipa cea mai bună nu s-a calificat”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, dezamăgit după eliminarea Spaniei de la EURO 2020

Victor Pițurcă a fost dezamăgit după eliminarea Spaniei de la EURO 2020, spunând că echipa mai bună nu a câștigat. Totodată, fostul selecționer a continuat să laude selecționata lui Luis Enrique, despre care a spus că nu știa că este o formație atât de puternică:

„Ziceam că fotbalul e nedrept uneori, cred că Spania a fost mai bună în seara asta. Italienii au fost, nu vorbesc decât de prelungiri și a doua repriză, dar au fost obosiți.

ADVERTISEMENT

Nu câștigă echipa cea mai bună, a câștigat Italia, bravo lor, fotbalul se joacă pe goluri și pe a fi puternic în momentele dificile. Spania a dominat complet”.

„Eu nu știam, nu mi-am dat seama până acum, că au o forță atât de mare. Eu cred că dacă ar fi jucat împotriva Angliei, de exemplu, ar fi dat o replică și mai bună.

ADVERTISEMENT

Spania s-a apărat atacând! Eu am fost pus la zid că nu atacam Olanda, că nu atacam Franța, dar nu e așa. Eu aș fi atacat, dar nu puteam, cam la fel a fost și Italia astăzi”, a mai spus Victor Pițurcă la ProTV.

„Spania a fost o echipă mult mai bună!”

Ciprian Marica a fost de aceeași părere cu Victor Pițurcă, analizând prestația jucătorilor spanioli, considerând că Italia s-a calificat în finala EURO 2020 nemeritat:

ADVERTISEMENT

„Spania a fost o echipă mult mai bună, calificarea e nemeritată! Italia a fost nevoită să joace pe contraatac și nu a putut, a întâlnit o echipă care a contracarat.

Au întâlnit un adversar de o calitate superioară, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Italia câștigă oarecum meritat, per ansamblu, pentru că a fost surpriza frumoasă a campionatului de până acum.

Spaniolii au pornit greu motoarele la începutul Campionatului European, cu remiză cu Suedia și remiză cu Polonia, dar iată că și-au dat drumul la joc și au pus probleme mari Italiei”.

  • 65 de ani este vârsta lui Victor Pițurcă
ADVERTISEMENT