Fotbal intern

Victor Pițurcă, dezvăluire în conferința de presă: “Ivan va fi amendat dacă se va accidenta din cauza tumbelor”. Craiova, meci amical cu Subotica

08.11.2019 | 14:32
Victor Piturca dezvaluire in conferinta de presa Ivan va fi amendat daca se va accidenta din cauza tumbelor Craiova meci amical cu Subotica
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a susținut o conferință de presă înaintea partidei de mâine din deplasare cu Chindia Târgoviște, antrenorul oltenilor explicând că-l va amenda pe Andrei Ivan dacă se va accidenta din cauza momentelor de bucurie de după goluri, aşa cum s-a întâmplat la derby-ul cu Dinamo. Mai mult, tehnicianul a dezvăluit că Universitatea va disputa un meci amical în pauza prilejuită de partidele echipelor naţionale împotriva locului 8 din prima liga sârbă, Subotica. Amicalul s-ar putea desfăşura chiar pe noul gazon de pe “Ion Oblemenco”.

Victor Piţurcă: “Ivan va fi amendat dacă se va accidenta din cauza tumbelor”

Tehnicianul Universităţii nu este tocmai încântat de modul în care Ivan celebrează golurile: “Sperăm să câștigăm, să continuăm ceea ce am făcut bine cu Dinamo. În momentul ăsta, va fi mai dificil cu Chindia pentru că este cel ce urmează. Ivan poate face tumbe dacă marchează. Îl amendez dacă se accidentează, azi îl durea puțin piciorul”.

ADVERTISEMENT

Piţurcă a lăudat şi Chindia lui Viorel Moldovan: “Chindia are un grup, o echipă, un sistem de joc foarte bine pus la punct. Joacă fotbal când au mingea, au jucători care aduc un plus. Chindia este o echipă periculoasă. Am pregătit meciul foarte bine, nu vreau să avem surprize. Se pot întâmpla lucruri neprevăzute dacă nu suntem concentrați pe toată durata partidei. Sperăm că am trecut peste euforia acestui joc cu Dinamo, nu va însemna nimic dacă nu batem și mâine. Eu am pretenții foarte mari de la jucătorii mei. Este greu să joci cu echipe care se apără, așa poate fi și mâine. Așa se întâmplă în fotbal când o echipă e mai valoroasă. Sper să nu fie invers mâine.

Universitatea Craiova – Subotica, meci amical în pauza competiţională

Spre deosebire de pauza echipei naţionale pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia când U Craiova a avut un cantonament dificil cu 3 antrenamente pe zi, Piţurcă a stabilit un amical în weekendul viitor, posibil chiar pe noul gazon de pe “Oblemenco”: “Nu se întrerupe campionatul mult, doar o săptămână. Vom avea și un meci amical de această dată, cu o echipă din Serbia, sperăm chiar pe noul gazon din Craiova. Dacă nu va fi gata, vom căuta alt teren din Craiova”.

ADVERTISEMENT

Fostul selecţioner i-a lăudat şi pe rivalii de la CFR Cluj: “Va creşte şi mai mult dacă va juca în primăvara europeană, ar fi extraordinar să avem o echipă în această fază. Nu m-a surprins victoria de aseară, nu au întâlnit pe Barcelona, ci pe Rennes. Jucătorii lui CFR sunt bărbaţi adevăraţi, au 95% şanse de calificare”.