Fotbal intern

Victor Pițurcă, dezvăluiri savuroase: „Crăciunescu m-a învățat poker” / „Aș fi fost un bun arbitru”

24.03.2021 | 19:59
Victor Piturca dezvaluiri savuroase Craciunescu ma invatat poker  As fi fost un bun arbitru
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a povestit cum a prins gustul pokerului, recunoscând că Ion Crăciunescu, fostul arbitru internațional, l-a învățat jocul care l-a făcut celebru și care i-a adus diverse porecle.

Totodată, Victor Pițurcă a spus că ar fi fost un arbitru foarte bun dacă nu ar fi continuat în cariera de fotbalist, fiind susținut și de afirmațiile lui Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

„Piți” a mai vorbit și despre jocurile de table cu Dumitru Dragomir, despre care spune că încă nu se pricepe la joc, deși îl practică de 30 de ani.

Destăinuirile lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a povestit cum a început să joace poker și cum Ion Crăciunescu îl învingea și îi lua banii: „Crăciunescu m-a învățat poker. Cu Pelicanu, îmi luau banii, eram puști, nu știam atunci să joc. Atunci se juca poker, se juca remi. Erau bandiți”.

ADVERTISEMENT

„Pe Dragomir îl bat la table, Dragomir joacă de 30 de ani table, dar nici acum nu știe să joace”, a spus Victor Pițurcă la TV DigiSport.

Ion Crăciunescu a intervenit amuzat de spusele lui Victor Pițurcă: „Cu Giovani să nu joci table!”

ADVERTISEMENT

„Aș fi fost un bun arbitru!”

Victor Pițurcă a vorbit și despre o carieră bună în arbitraj pe care ar fi avut-o dacă nu ar fi continuat în meseria de fotbalist: „Dacă aș fi îmbrățișat meseria de arbitru, aș fi fost unul dintre cei mai buni”.

„Este vorba de cum văd jocul, cum îl simt. Sunt multe alte lucruri pe care un arbitru trebuie să le aibă, dar m-aș fi descurcat foarte bine”, a mai spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a intervenit și a punctat motivele pentru care fostul selecționar ar fi putut fi un arbitru foarte bun al României: „Piți ar fi fost bun arbitru, el e calculat, nu se precipită. Mereu gândește la calm fazele de joc”.

ADVERTISEMENT