Fotbal international

Victor Piţurcă, la un pas de revenirea în fotbal! Ce echipă ar putea prelua!

După ce şi-a încheiat al treilea mandat la echipa naţională Victor Piţurcă a mai pregătit doar pe Al Ittihad, în campionatul Arabiei Saudite. Din 2016 nu a mai activat la nici o echipă,...
26.09.2017 | 17:09
Victor Piţurcă, la un pas de revenirea în fotbal! Ce echipă ar putea prelua!

După ce şi-a încheiat al treilea mandat la echipa naţională Victor Piţurcă a mai pregătit doar pe Al Ittihad, în campionatul Arabiei Saudite. Din 2016 nu a mai activat la nici o echipă, deşi a avut mai multe propuneri. Acum, s-ar putea întoarce acolo unde a fost ultima dată, în campionatrul saudit.

Victor Piţurcă este dorit la Al Nassr, în Arabia Saudită. Fostul selecţioner al României are şanse să revină în campionatul în care a activat ultima dată, la Al Ittihad, între 2014-2016. Este varianta prioritară pentru conducerea lui Al Nassr, care este foarte nemulţumită de felul în care merge echipa sub comanda brazilianului Ricardo Gomes, doar şase puncte în patru etape şi locul 7, Al Nassr fiind un club care mereu ţinteşte clasări în primele locuri.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Problema este că negocierile pentru Al Nassr nu vor fi deloc uşoare, pentru că Victor Piţurcă este un antrenor care cere un salariu destul de consistent, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când a negociat la sânge cu gruparea egipteană Zamalek, dar cele două părţi nu s-au înţeles tocmai datorită pretenţiilor considerate exagerate ale românului.

Victor Piţurcă, dorit la Al Nassr, unde au mai activat alţi doi antrenori români

Interesant este că, deşi a fost în trei rânduri selecţionerul României (1998-99, 2004-2009 şi 2011-2014) cel supranumit Satana a plecat să antreneze în afara ţării abia în 2014, când a mers la Al Ittihad, marea rivală a lui Al Nassr şi a lui Al Hilal, echipă la care a stat timp de două sezoane. La Al Ittihad Piţurcă s-a remarcat prin curajul de a scoate din lot tocmai vedetele locale Mohammed Noor şi Hamad Al Montashari pentru divergenţe privind metodele de antrenament.

Abia după patru luni cei doi jucători au fost reprimiţi în lot, însă conducerea clubului a încheiat conturile cu Piţurcă pentru rezultate slabe. La Al Nassr au mai activat de-a lungul timpului antrenori români: Ilie Balaci în 1996 şi Mircea Rednic în 2004. Victor Piţurcă ar fi al treilea român la acest club. Şefii lui Al Nassr vor lua o decizie în următoarele două săptămâni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri