Victor Pițurcă explică decizia de a pleca la începutul anului de la U Craiova: „Nu avea sens să mă păcălesc!”

Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
05/05/2020, 14:04
Victor Pițurcă explică decizia de a pleca la începutul anului de la U Craiova: „Nu avea sens să mă păcălesc!”
Victor Pițurcă se destăinuie și explică de ce a plecat de la U Craiova: „Nu avea sens să mă păcălesc pe mine și pe suporteri”. Sursă foto: sportpictures.eu

Victor Pițurcă a explicat de ce a ales să se despartă de Universitatea Craiova în iarnă, fiind supărat pe patronul Mihai Rotaru, care nu dorea să investească în transferurile propuse de fostul selecționer.

Motivul pentru care Victor Pițurcă a plecat de la U Craiova

Victor Pițurcă a explicat motivul pe care l-a avut atunci când a plecat de la Universitatea Craiova, înfrângerea cu FCSB (0-2) fiind definitorie pentru decizia luată de fostul selecționer:

„Da şi cu mine, cu spectatori, am pierdut 2-0 cu FCSB. Meciul a fost pe muchie, dar e vorba de aspectul valoric. FCSB are lotul mai valoros ca Universitatea Craiova, mai ales în sectorul defensiv, aşa că tot timpul greşelile te costă foarte mult.

Că am fost şi eu la Craiova 4 luni, ştiu prin ce am trecut. De ce m-am despărţit? Clubul a dat un comunicat, eu am spus de când am mers acolo că vreau să câştig campionatul”.

„Nu puteam să câştig campionatul şi nu numai campionatul. Adică campionatul era numai un prim pas pentru mine”, a explicat Victor Pițuecă pentru telekomsport.ro.

„Nu avea sens să mă păcălesc pe mine și pe suporteri!”

Victor Pițurcă a continuat și a explicat că simțea că se minte singur dacă ar mai fi rămas la „cârma” formației din Bănie:„Nu aveam şansa să fac acest lucru şi nu am mai continuat. Nu avea sens să mă păcălesc eu pe mine şi, în acelaşi timp, să păcălesc şi suporterii. Aşa că am renunţat.

A fost greşeala mea, pentru că nu trebuia să plec în acel moment, să merg în acel moment, dacă era ceva să fi gândit să fi evaluat şi să fi plecat, să fi mers din iarnă, dar în sfârşit, nu mai are sens să vorbim”.

A„m avut nemulţumirile mele şi nu am vrut să mai continui”, a încheiat Victor Pițurcă, care a stat aproximativ cinci luni pe banca tehnică a oltenilor.

Închide ×