Fotbal intern

Victor Pițurcă, fără cuvinte după gestul impresionant al lui Gigi Becali: ”La chestii de genul ăsta laşi totul”

05.04.2021 | 18:10
Victor Piturca fara cuvinte dupa gestul impresionant al lui Gigi Becali La chestii de genul asta lasi totul
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, a povestit cum a fost luat prin surprindere de finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, în perioada când a avut Covid-19.

Pițurcă susține că milionarul din Pipera ar fi înțeles că a greșit în relația cu suporterii roș-albaștrilor și că nu mai este interesat să dețină brandul ”Steaua”.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a analizat lupta la titlu în Liga 1 și o vede pe FCSB principala candidată la câștigarea cmpionatului, în timp ce despre CFR Cluj spune că arată ca o echipă de pluton.

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Victor Pițurcă

Deși cei doi nu se mai află în relații amicale de mai multă vreme, Victor Pițurcă a dezvăluit că Gigi Becali i-a sărit imediat în ajutor când a aflat că are coronavirus și spune că gestul finanțatorului de la FCSB l-a luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

”M-a surprins Gigi Becali, când a aflat că am Covid, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă aşteptam, pentru că nu ştia”, a declarat fostul selecționer pentru as.ro.

”Nu avea de unde să ştie că eu am Covid, dar am înţeles că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relaţii foarte bune cu Cristi. A făcut un gest foarte frumos. Dacă ar fi păţit la fel şi el, şi eu la fel aş fi făcut. La chestii de genul ăsta laşi totul…”, a mai spus Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Poate fi Gigi Becali salvatorul României?

După ce s-a vindecat de Covid-19, Victor Pițurcă s-a vaccinat împotriva virusului și a sfătuit lumea să facă același lucru: ”Vaccinul l-am făcut și e normal să-l facă toată lumea. Nu este de glumă cu coronavirusul ăsta”.

Gigi Becali este convins că poate fi salvatorul României în lupta cu pandemia de Covid-19. Omul de afaceri a anunțat că poate produce un medicament care să fie distribuit la milioane de persoane. Cu modica sumă de 10 lei, cât costă tratamentul său ”minune”, patronul FCSB dă asigurări că în 5-6 luni criza sanitară din țară s-ar putea încheia.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că i-a „tratat” de coronavirus pe cei mai mulți membri ai familiei sale, iar Giovanni Becali a confirmat pentru FANATIK că s-a aflat și el printre cei ajutați de vărul său.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT