Fotbal intern

Victor Pițurcă îi confirmă temerile lui Mirel Rădoi: „Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein”

02.04.2021 | 21:17
Victor Piturca ii confirma temerile lui Mirel Radoi Se poate sa ai emotii si cu Liechtenstein
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă îl aprobă pe Mirel Rădoi și vine cu o declarație-șoc pentru suporterii echipei naționale a României: „Se poate să ai emoții și cu Liechtenstein”, după ce actualul antrenor al „tricolorilor” a spus că se teme și de acest meci.

Fostul antrenor al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, care i-a calificat pe tricolori la două turnee finale face previziuni sumbre legate de parcursul nostru în preliminariile Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

„Satana” i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi, care este atacat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc după rezultatele dezastruoase din startul campaniei de calificare la Mondiale.

Victor Pițurcă îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „A spus omul realitatea”

Victor Pițurcă sare în ajutorul lui Mirel Rădoi și consideră că actualul antrenor al „tricolorilor” nu i-a atacat pe jucători, ci doar a explicat cum stau lucrurile de fapt și pune acele declarații pe seama temperamentului său: „Cum adică a dat in jucatori? Mirel Rădoi, în dialog, e mai slobod la gură şi a spus omul realitatea. (…) Acum, în momentul ăsta, Mirel se gândeşte foarte mult la ce are de facut. Eu sper să ia decizia cea mai bună”, a fost declarația surprinzătoare a fostul antrenor pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Pițurcă anunță ce e mai rău la echipa națională și consideră că rezultatele pot fi și mai slabe de atât, chiar dacă România a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria preliminariilor: „Putem să ajungem şi mai jos de atât. Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein!”, a continuat Victor Pițurcă șirul declarațiilor halucinante.

„Piți” nu exclude să revină pe banca echipei naționale a României

Unul dintre cei mai buni antrenori români la echipa națională, „Piți” nu ar spune nu unei reveniri pe banca „tricolorilor” însă a spus clar că nu ar accepta în acest moment o ofertă din partea FRF: „Acum, nu”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă nu crede în planul Federației Române de Fotbal de a-l promova pe Mutu la naționala mare, iar Cristi Chivu să fie antrenorul „micilor tricolori”: „Cristi Chivu cu siguranţă nu va veni la echipa de tineret. Şi între Cristi Chivu şi Adrian Mutu, ca jucători, era o concurenţă şi aşa se întâmplă oriunde”, a mai spus Piţurcă pentru sursa citată.

Piţurcă a antrenat de trei ori naţionala de seniori a României (1998-1999, 2004-2009 şi 2011-2014). Tehnicianul în vârstă de 64 de ani este liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova, deși a avut foarte multe oferte din zona Golfului și s-a vorbit despre revenirea sa în Ghencea.

ADVERTISEMENT