Fotbal intern

Victor Pițurcă incendiază derby-ul FCSB – U Craiova: „Cum de 30 de ani nu i-am bătut!? Nu râde, eu vorbesc serios” VIDEO

15.12.2019 | 14:48
Victor Piturca incendiaza derbyul FCSB  U Craiova Cum de 30 de ani nu iam batut Nu rade eu vorbesc serios VIDEO
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova întâlnește FCSB duminica viitoare, pentru ultimul meci din 2019. Întrebat la o conferința de presă ce ar însemnat pentru olteni o primă victorie după o lungă perioadă pe terenul „roș-albaștrilor”, Victor Pițurcă a lansat un nou atac asupra formației patronată de Gigi Becali.

Victor Pițurcă, atac la FCSB cu o săptămână înaintea meciului direct

Victor Pițurcă a fost ferm pe poziții încă de la începutul scandalului dintre FCSB și CSA Steaua, susținând că „militarii” sunt continuatorii echipei ce, cu el în teren, a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni în 1986.

ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înaintea meciului dintre Craiova și FCSB, Pițurcă a fost întrebat ce ar însemna pentru el să aducă prima victorie pentru olteni pe terenul „roș-albaștrilor” după o pauză de 30 ani, iar răspunsul reprezintă un atac asupra echipei lui Gigi Becali.

Ar fi o victorie. Au fost victorii la Porto, cu Olanda, la turneele finale, rămân  victorii. Cu Barcelona în ’86. Nu ştiu dacă e blestem.  Nu cred că e blstem. Echipa respectivă a fost mai bună probabil.

ADVERTISEMENT

Dar cum de 30 de ani? FCSB s-a înființat de 30 de ani? Nu râde, că eu vorbesc serios, nu? Noi jucăm cu FCSB acum”, a declarat victor Pițurcă.

? Conferința de presă de la finalul meciului cu FC Voluntari.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 14. Dezember 2019

Craiova, înfrângere cu FCSB la primul meci al lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a revenit în septembrie în fotbalul românesc, când a semnat cu Universitatea Craiova, după doi ani la Al Ittihad. Primul adversat al fostului selecționer pe banca oltenilor a fost chiar contra celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” au reușit să se impună în duelul disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”, după un gol reușit de Juvhel Tsoumou în minutele de final.

Înaintea ultimului meci din 2019, Universitatea Craiova este pe locul trei în campionat, cu patru puncte peste FCSB, însă echipa antrenată de Bogdan Vintilă are două meciuri mai puțin disputate, restanța cu FC Voluntari și meciul cu Viitorul din etapa 21, programat duminică, 15 decembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.35 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT