Fotbal intern

Victor Pițurcă îl ironizează pe Gigi Becali: „El chiar crede că știe fotbal, își face rău cu mâna lui”

26.02.2019 | 19:25
Victor Piturca il ironizeaza pe Gigi Becali El chiar crede ca stie fotbal isi face rau cu mana lui

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României și antrenor al Steaua/FCSB, a vorbit despre patronul Gigi Becali, pe care l-a criticat încă o dată pentru stilul în care gestionează situația clubului său și pentru felul în care își tratează jucătorii.

„ De 3-4 ani nu m-am mai întâlnit cu el. E antifotbal Gigi, n-are nimic în comun cu fotbalul. El chiar crede că știe ceva. Dacă era antifotbal, nu poți să te pricepi după câțiva ani stând la birou și dând comenzi. Și sunt mulți pe acolo care nu știu fotbal, dar sunt pe acolo. Noroc că sunt condițiile astea care sunt, ei normal trebuie să termine mereu pe 4-5. FCSB după cheltuieli și investiții trebuia să câștige campionatul autoritar”, a spus Pițurcă, la Telekom Sport.

Victor Pițurcă îl critică pe Gigi Becali pentru felul în care își critică jucătorii

Victor Pițurcă nu înțelege de ce Gigi Becali îi critică pe fotbaliștii tineri, precum Florinel Coman sau Dragoș Nedelcu„Gigi își face rău cu mâna lui, ceea ce face el și cum procedează el jucătorilor le e foarte greu să joace. Eu pe Nedelcu îl consider un jucător de mare viitor, dar cum să mai joace puștiul ăsta când era schimbat în minutul 40 sau la pauză jucând foarte bine. Cum să mai joace, cum să mai crească? Coman care îmi place foarte mult, nu mai are personalitatea pe care  o avea la Viitorul. De ce? Se antrenează, patronul vorbește de el, lui îi e frică să mai joace. Acești jucători nu doar că nu mai cresc, ei au luat-o în jos, sunt în regres.”

Cât despre decizia lui Gigi Becali de a-l aduce pe Mihai Teja, Victor Pițurcă a spus: „L-a preferat pe actualul antrenor că i-a promis posesie? Păi ei cred că posesia se face așa? Vorbim din gură și gata? Îi e greu lui Mourinho care are jucători de sute de milioane. FCSB are cel mai bun lot, dar din păcat patronul își face rău singur.”

  • 4 titluri ca jucător are Victor Pițurcă, alături de Steaua București