Fotbal intern

Victor Pițurcă își reproșează tactica din meciul cu FCSB: „Nu suntem pregătiți să dominăm, era mai bine dacă ne apăram” + „Voi avea o discuție cu patronul”

22.12.2019 | 22:30
Victor Piturca isi reproseaza tactica din meciul cu FCSB Nu suntem pregatiti sa dominam era mai bine daca ne aparam  Voi avea o discutie cu patronul
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încheiat anul 2019 pe locul patru, după înfrângerea cu FCSB. La finalul meciului de pe Arena Națională, Victor Pițurcă a pus rezultatul pe seama greșelilor individuale comise de fundașii săi, iar Nicușor Bancu, înlocuit în minutul 15, ar fi suferit o ruptură musculară.

„Nu suntem pregătiți să dominăm adversarul”

Victor Pițurcă a declarat că jucătorii săi nu au reușit să respecte „partitura” sa ofensivă, iar cele cinci înfrângeri suferite în actualul mandat la Craiova au venit din cauza lipsei de eficiență din preajma careului advers. De asemenea, Pițurcă susține că greșelile fundașilor săi, dar și execuțiile individuale ale „roș-albaștrilor” au dus la rezultatul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Au fost greșeli, cum s-a întâmplat și la meciurile trecute, dar golul lui Man a fost după o fază frumoasă și o execuție care se impunea acolo, din acel unghi. Meciurile așa se câștigă, din greșelile adversarului, așa s-a întâmplat și astăzi, dar nu e o noutate. Nu e problemă de deplasare, nu mai e ca altă dată, când te luau tare.

Foarte multe înfrângeri de când am venit, se pare că nu am imprimat un stil de joc echipei, probabil că nu suntem pregătiți să ne dominăm adversarul, probabil era mai bine dacă ne apăram și ieșeam la un contraatac. Am pierdut foarte multe puncte pentru că sistemul ofensiv nu și-a făcut datoria”, a declarat Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Planul pentru iarnă

Victor Pițurcă susține că va avea o discuție cu patronul Mihai Rotaru pentru a stabili planul pentru perioada de transferuri din ianuarie. Tehnicianul Craiovei recunoaște că CFR Cluj este cea mai puternică formație din competiția internă, iar Nicușor Bancu a suferit, cel mai probabil, o ruptură musculară în meciul cu FCSB.

Vom vedea ce vom schimba în iarnă, voi avea o discuție cu patronul echipei, să văd ce măsuri putem lua, dacă putem lua. Nu s-a întâmplat absolut nimic între mine și patronul, orice decizie o luăm împreună. Nu are rost să zic de o plecare. N-am văzut ce au făcut suporterii, eu am intrat primul la cabină.

ADVERTISEMENT

Păcat că s-au întors cu spatele suporterii, nu se face așa ceva, dar probabil au fost foarte supărați, dar trebuie să înțelegem că nu întotdeauna favoriții tăi pot câștiga. CFR e cea mai puternică din campionat, dar vine și FCSB din urmă, au acești puști care au crescut, s-au maturizat.

În momentul în care se accidentează cel mai valoros jucător din echipă, Bancu, e clar că e o problemă. Se pare că ar fi o ruptură, el are un fizic foarte puternic, vom vedea ce e cu el”, a încheiat Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Formația lui Victor Pițurcă a încheiat anul pe locul patru în urma înfrângerii cu FCSB. Pentru jucătorii Craiovei urmează două săptămâni de vacanță, înaintea cantonamentului din Antalya, unde vor pleca pe șapte ianuarie.


  • (P) Cota BETANO U Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.90 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT