Fotbal intern

Victor Pițurcă a bătut palma cu generalii din Armată. Manager general din vară la CSA Steaua și va cumpăra și 20% din acțiuni când clubul va deveni S.A. Prima declarație a lui Pițurcă + reacția celor de la Steaua. EXCLUSIV

26.02.2020 | 13:50
Victor Pițurcă a bătut palma cu generalii din Armată. Manager general din vară la CSA Steaua și va cumpăra și 20% din acțiuni când clubul va deveni S.A. Prima declarație a lui Pițurcă + reacția celor de la Steaua. EXCLUSIV
Victor Piturca fericit dupa meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, joi 31 octombrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Craiova la începutul acestui an, Victor Pițurcă nu a mai apărut deloc în prim-plan. Apropiații spuneau că nu se mai întoarce în fotbalul românesc, dar FANATIK a aflat că revenirea fostului selecționer este aproape.

Victor Pițurcă a avut mai multe discuții în ultima vreme cu generalii din Armată și și-a dat acordul de a veni manager general la CSA Steaua din vară, fără a fi retribuit deloc pentru această funcție la început.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 14:05. Victor Pițurcă a oferit o primă reacție vizavi de informațiile surselor FANATIK. „Sunt doar zvonuri ceea ce-mi spuneți. Nu am discutat cu nimeni. Nu se pune problema să vin la Steaua acum”, a fost declarația lui Victor Pițurcă pentru FANATIK.

UPDATE, ora 16:25. CSA Steaua a publicat un comunicat după materialul din FANATIK. „Referitor la informatiile publicate pe site-ul fanatik.ro, în data de 26.02.2020, ora 13:50, în care se precizează că Victor Pițurcă va fi manager general la Steaua, precizăm faptul că este o informație falsă”.

ADVERTISEMENT

FANATIK are încredere în sursele sale, care au dezvăluit informația publicată de noi miercuri, 26 februarie.


Victor Pițurcă, manager general la CSA Steaua! Va prelua echipa Armatei din sezonul următor

ȘTIREA INIȚIALĂ. Victor Pițurcă a mai avut anumite contacte cu cei de la CSA Steaua și în urmă cu un an, înainte să preia Craiova lui Mihai Rotaru. Cum spunea Piți, atunci trebuia să se întâlnească și să discute cu oameni importanți din Armată.

Când ni s-au decernat anumite premii la Casa Armatei, am avut o discuție cu comandantul, dar mai mult amicală. Nu s-a ajuns mai departe în acel moment”declara Pițurcă în mai 2019, când s-au sărbătorit 33 de ani de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

De această dată, după ce și-a dat demisia de la Craiova pe motiv că nu are condiții pentru a se bate la titlu, Pițurcă ar fi avut acele discuții de care amintea. Din informațiile FANATIK, el s-a înțeles deja cu generalii din Armată și va deveni manager general al CSA Steaua din sezonul următor.

Nu va fi antrenor, așa cum a precizat în mai multe rânduri, pentru că se va merge în continuare pe mâna lui Daniel Oprița, deoarece se așteaptă ca CSA Steaua să promoveze în sfârșit în liga a treia, după două tentative eșuate.

Victor Pițurcă vrea să cumpere 20 la sută din acțiuni în momentul în care clubul va deveni SA!

Cu alte cuvinte, Victor Pițurcă se va implica în momentul în care CSA Steaua va începe următorul sezon, cel de liga a treia. Piți nu va încasa nicio retribuție pentru munca pe care o va depune.

ADVERTISEMENT

Totuși, el a discutat cu șefii din Armată și s-a arătat interesat să ia 15-20 la sută din acțiuni în momentul în care clubul se va transforma în societate pe acțiuni!

„Cu siguranță mi-aș dori ca Steaua să revină în prima noastră ligă. Poate asta îmi doresc cel mai mult de ziua mea. Am ajuns din ce în ce mai pretențios și nu cred că este bine” – Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a avut declarații categorice în ultimii ani, vizavi de diferendul dintre CSA Steaua și FCSB-ul lui Gigi Becali. Tehnicianul consideră că adevărata Steaua este echipa care joacă acum în Ghencea, este în liga a patra și așteaptă finalizarea noului stadion.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri