Fotbal intern

Victor Piţurcă, manager la Craiova! Mutare INCREDIBILĂ! A semnat deja contractul!

22.08.2019 | 15:06
Victor Piturca manager la Craiova Mutare INCREDIBILA A semnat deja contractul

Veste şoc din Bănie: Victor Piţurcă este, începând de joi, noul manager al Craiovei!  Ca manager al formaţiei patronate de Mihai Rotaru, Victor Pițurcă va conduce echipa de pe banca tehnică și va coordona strategia clubului pentru cel puțin 3 ani! Este o nouă revenire de senzaţie a lui Piţurcă în fotbalul românesc!

Victor Piţurcă la Craiova! Ce atribuţii va avea şi ce se întâmplă cu Papură

Victor Piţurcă va avea rolul de manager la Craiova, fiind practic responsabil nu doar de conducerea echipei de pe bancă, ci şi de strategia de transferuri şi de cea de la copii şi juniori! Piţi va prelua clubul începând cu data de 1 septembrie, din pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale a României cu Spania şi Malta din preliminariile Euro 2020.

Implicarea lui Piţurcă în clubul din Bănie începuse deja, el pregătindu-şi deja terenul, după cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă din luna iunie, el fiind sfătuitorul lui Corneliu Papură.  De altfel, Papură va rămâne în continuare în stafful lui Victor Piţurcă.

 

Victor Piţurcă se întoarce în fotbalul românesc după mai bine de cinci ani. Ultima oară, Piţi fusese pe banca naţionalei României, pe care o părăsise în 2014. Între timp, acesta a bifat primele experienţe în străinătate, ambele pe banca celor de la Al Ittihad, în Arabia Saudită.

Piţurcă a mai fost antrenor al echipei din Craiova în două rânduri. Prima oară, în sezonul 1994-1995, când a terminat pe poziţia secundă în campionat. A doua oară a fost în 2010, pentru câteva etape, el plecând după ce s-a certat cu patronul Adrian Mititelu.

Cariera de tehnician a lui Piţi cuprinde trei mandate la echipa naţională a României, pe care a calificat-o la Euro 2000 şi la Euro 2008 (la primul turneu nu a mai fost pe bancă, fiind demis după conflictul cu Hagi şi Popescu).