Fotbal intern

Victor Pițurcă, măsuri de protecție totale: „Nu intră nimeni la mine până nu îi fac testul de coronavirus”

16.04.2020 | 16:04
Victor Piturca masuri de protectie totale Nu intra nimeni la mine pana nu ii fac testul de coronavirus
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a anunțat că a luat măsuri de protecție suplimentare împotriva coronavirusului. Fostul antrenor al Craiovei susține că a achiziționat din Anglia mai multe teste de COVID-19 și testează fiecare persoană care îl vizitează.

Victor Pițurcă a cumpărat teste pentru coronavirus

Pandemia de coronavirus a dus la aplicarea unor măsuri care, cel mai probabil, nici nu erau luate în considerare în urmă cu trei luni.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a recunoscut că nu lasă nimic la voia întâmplării în această perioadă și, pentru a se asigura că nu intră în contact cu nicio persoană infectată, a achiziționat mai multe teste pentru coronavirus, pe care le folosește de fiecare dată când primește o vizită.

Fostul selecționer transmite că este în izolare, la domiciliu, în această perioadă, iar când este nevoit să iasă din casă folosește materialele de protecție.

ADVERTISEMENT

Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru (n.r. fiul fostului selecționer).

Când vine Alex la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine nimeni până nu îi fac testul.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a recunoscut Victor Pițurcă la Antena 1.

Victor Pițurcă, aproape de revenirea pe banca tehnică

Victor Pițurcă a reziliat contractul cu Universitatea Craiova la începutul acestui an, după patru luni pe banca tehnică a oltenilor, dar a fost aproape să preia o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a dezvăluit că a purtat negocieri cu o formație din Golf, dar tratativele au fost sistate din cauza situației actuale, cauzate de pandemia de coronavirus.

Ultimul meci oficial în care Victor Pițurcă a antrenat a fost pe 22 decembrie 2019, când Universitatea Craiova era învinsă de FCSB, pe Arena Națională, scor 0-2.

ADVERTISEMENT