Fotbal intern

Victor Pițurcă, nemulțumit de prestația jucătorilor Craiovei în meciul cu CFR Cluj: “Când ai mingea în posesie și faci asemenea greșeli… am primit două goluri foarte simple!” VIDEO

19.10.2019 | 22:53
Victor Piturca nemultumit de prestatia jucatorilor Craiovei in meciul cu CFR Cluj Cand ai mingea in posesie si faci asemenea greseli am primit doua goluri foarte simple VIDEO
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, în capul de afiș al rundei 13 din Casa Pariurilor Liga 1. La finele meciului din Gruia, Victor Pițurcă s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor din repriza secundă, iar victoria formației din Gruia a fost meritată. În plus, antrenorul Craiovei declară că doi dintre titularii de la Cluj, Alex Mățel și Zakaric au o marjă de progres foarte mare, la meciul de duminică arătând doar 50% din potențial.

Victor Pițurcă, dezamăgit de prestația jucătorilor

Victor Pițurcă s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor săi la înfrângerea, scor 0-2, cu CFR Cluj. Antrenorul Craiovei a declarat că golurile primite de echipa sa puteau fi evitate, fiind încasate după mai multe greșeli individuale comise de fotbaliștii echipei din Bănie. Totuși, Pițurcă spune că jocul Universității din prima repriză a fost mulțumitor, însă nivelul a scăzut decisiv în a doua parte a jocului.

ADVERTISEMENT

Dacă luăm goluri de o asemenea manieră, normal că pierdem. Asta este, cred că ei au meritat victoria, parcă și-au dorit-o mai mult. Dacă nu înscriem, n-avem cum să avem pretenții să luăm puncte. Meciul se îndrepta spre un 0-0, dar când ai mingea în posesie și faci asemenea greșeli… am primit două goluri foarte simple, dar ăsta a fost istoricul acestui joc. Nu cred că putem pune înfrângerea pe seama absențelor din lot. Indiferent de cine joacă, ar trebui să ne descurcăm. În primă repriză am arătat că putem, am controlat jocul.

Pentru că au fost primele jocuri, pot spune că sunt mulțumit. Mățel s-a descurcat bine, a fost și un post nou pentru el. La Zakaric a fost primul joc după trei luni, dar sunt convins că ambii pot mai mult. Cred că au arătat în jur de 50% din ce pot. Trebuie să muncim să ajungem să jucăm precum o fac cei de la CFR. Nu cred că jucătorii au fost apăsați de presiunea faptului că am fi putut urca pe primul loc în cazul unei victorii. Contează unde o să fim la sfârșitul campionatului, nu acum. Mai avem multe meciuri, interesul nostru este să intrăm în play-off cu cât mai multe puncte. Un jucător ca Ilie Balaci se naște foarte rar, mi-aș fi dorit foarte mult să reușim un rezultat bun la aproape un an de când nu mai e printre noi“, a declarat Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă vorbește după CFR Cluj – U Craiova 2-0. Detalii pe fanatik.ro.

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 19. Oktober 2019

După înfrângerea cu CFR Cluj, formația condusă de Victor Pițurcă a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, ocupat chiar de echipa ce a învins-o sâmbătă. După 13 runde, Universitatea Craiova are 23 de puncte, patru în spatele celor de la CFR Cluj și cu unul mai puțin decât Viitorul, cu mențiunea că echipa lui Gică Hagi are un meci mai puțin disputat.

Odată cu meciul cu CFR Cluj, Victor Pițurcă a ajuns la cinci jocuri conduse în campionat pe banca Universității, iar rezultatele sunt, la prima vedere, sub așteptări. Sub comanda fostului selecționer, Craiova a reușit să câștige două jocuri, cu Gaz Metan și Viitorul, a remizat cu Poli Iași și a pierdut cu FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT