ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Victor Piţurcă, noi acuze la adresa lui Mihai Rotaru: “Dacă mă dădeai afară trebuia să-mi plăteşti 450.000 de euro”

Autor: Bogdan Ciutacu | 02.04.2021 | 23:21
Victor Piţurcă, noi acuze la adresa lui Mihai Rotaru:
Victor Piturca, noi acuze la Mihai Rotaru: "Daca ma dadeai afara trebuia sa-mi platesti 450.000 de euro"

Războiul Pițurcă-Rotaru continuă cu un nou episod, cu acuze și ironii din partea antrenorului. „Piţi” spune că dacă ar fi fost dat afară din Bănie, patronul oltenilor ar fi trebuit să îi plătească nu mai puțin de 450.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că l-a dat afară pe Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova, explicând că motivele sunt știute doar de către cei doi.

Victor Pițurcă însă îi dă o nouă replică finanțatorului din Bănie și îi transmite că speră ca echipa lui Mititelu să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1.

Victor Pițurcă, atac furibund la adresa lui Mihai Rotaru: „Un mincinos și un parvenit! Nu ți-e rușine?!”

Victor Pițurcă îi răspunde din nou lui Mihai Rotaru și a declarat că a plecat de la Universitatea Craiova din cauza comportamentului patronului oltenilor: „Din cauza lui Rotaru am plecat, vedeți, acum și-a dat arama pe față. Vezi, Doamne: «Pe Pițurcă l-am dat eu afară!», așa a zis. Voiai să mă dai afară, dar am plecat eu, dacă mă dădeai afară trebuia să-mi plătești vreo 450.000 de euro”, a spus antrenorul la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, „Piți” îl atacă pe Rotaru și dă vina tot pe el pentru pierderea lui Octavian Popescu, redirecționat către FCSB: „Un mincinos, l-am făcut mincinos după declarația aia în care spunea că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze. Dar nu a fost așa! Din cauza lui s-a pierdut jucătorul”, a mai detaliat Pițurcă.

Fostul antrenor al Craiovei crede că „leilor” le va fi imposibil să reușească performanțe notabile din cauza lui Mihai Rotaru, care se implică în „bucătăria” echipei: „Craiovei îi va fi greu cu oameni ca Rotaru să câștige campionatul. Nu-mi plac oamenii neserioși, mincinoși! Am venit pe salariu mic, i-am dus pe băieți la un alt nivel, apoi îți auzi vorbe urâte”.

Victor Pițurcă se răzbună pe Rotaru: „Sper ca echipa lui Mititelu să promoveze”

Victor Pițurcă a anunţat că va fi de partea echipei lui Adrian Mititelu şi că speră ca aceasta să promoveze în Liga 1: „Îmi doresc să promoveze echipa lui Mititelu, din cauza acestui Rotaru. Stadionul e al Craiovei, nu e al lui Rotaru. Vreau să promoveze Trică. Mititelu, dacă are bani, investește, chiar dacă eu mă judec cu el. Ăla vrea să câștige, e nebun după fotbal și ar avea competiția de câștigat”, a șocat tehnicianul oltean.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 64 de ani regretă decizia de a semna cu Universitatea Craiova și îl numește pe Rotaru „parvenit pe bani de la stat”: „Am făcut o mare greșeală că am venit la Craiova. De parveniți ca Rotaru, apăruți peste noapte, care au luat bani de la statul român, m-am săturat!”, și-a continuat atacurile dure „Satana” la as.ro.

„El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea”  – Victor Pițurcă


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!