Fotbal intern

Victor Pițurcă nu duce lipsă de oferte! Fostul selecționer poate merge în Kuweit

27.04.2020 | 10:20
Victor Piturca nu duce lipsa de oferte Fostul selectioner poate merge in Kuweit
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă nu duce lipsă de oferte, iar fostul selecționer a primit mai multe oferte din Kuweit. Ultima echipă pregătită de Victor Pițurcă a fost Universitatea Craiova, formație de care s-a despărțit în iarnă.

Ofertele lui Victor Pițurcă din Kuweit

Victor Pițurcă a mărturisit că are mai multe oferte avantajoase din Kuweit: „A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Nu vreau să spun despre cine este vorba”.

„În momentul ăsta nu se pune problema. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani. Dar oferte au fost”, a spus Victor Pițurcă la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Echipa pe care Victor Pițurcă ar urma să o antreneze este Kuwait SC, campioana din sezonul 2018-2019. De altfel, clubul are nu mai puţin de 51 de trofee câştigate în istoria de 59 de ani și a mai fost antrenată în trecut de Ion Marin.

Măsurile drastice luate de Victor Pițurcă împotriva coronavirusului

Victor Pițurcă a anunțat că a luat măsuri de protecție suplimentare împotriva coronavirusului. Fostul antrenor al Craiovei susține că a achiziționat din Anglia mai multe teste de COVID-19 și testează fiecare persoană care îl vizitează.

ADVERTISEMENT

Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru.

Când vine Alex la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine nimeni până nu îi fac testul.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a recunoscut Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT