Fotbal intern

Rotaru testează terenul cu Piţurcă. “Maxima” strâmbă din nas!

Mihai Rotaru este din ce în ce mai nemulţumit de serviciile lui Devis Mangia şi a început să studieze şi mai mult înlocuirea acestuia cu fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.
02.12.2017 | 16:40
Rotaru testeaza terenul cu Piturca Maxima stramba din nas
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunţat în urmă cu câteva zile că Mihai Rotaru este din ce în ce mai nemulţumit de jocul pe care elevii lui Devis Mangia îl practică în ultimul timp sub comanda antrenorului italian. Vezi detalii. Astfel, acesta a fost convocat de urgenţă la o discuţie la Corbeanca înainte de partida din Cupa României cu Afumaţi. Patronul oltenilor i-a reproşat tehnicianului său mai multe chestiuni legate de echipă şi i-a spus că dacă lucrurile nu se vor îndrepta, atunci o să fie nevoit să treacă la măsuri radicale. Iar unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Mangia este fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.

După jocul prestat de olteni în Cupa României cu Afumaţi, partidă pe care elevii lui Devis Mangia au fost la un pas să o piardă, rezultatul final fiind 3-2, Mihai Rotaru a fost şi mai dezamăgit de evoluţia echipei sale. Astfel, finanţatorul oltenilor a început să se gândească din ce în ce mai mult la înlocuirea lui Mangia cu Victor Piţurcă şi a început uşor, uşor să tatoneze piaţa din Bănie despre această variantă.

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă nu e dorit de toată lumea în Craiova!

Mihai Rotaru a aflat că destul de mulţi foşti jucători din Craiova Maxima nu îl au la suflet pe fostul selecţioner al României, deoarece acesta ar fi vorbit urât de ei în cercul său de prieteni. Însă sunt şi alţi foşti fotbalişti ai Universităţii Craiova care îl vor în locul lui Mangia pe Victor Piţurcă. Oricum decizia e la Rotaru, care, spun apropiaţii, are o afinitate pentru stilul dur al lui Piţurcă.

Între timp Mihai Rotaru a şi început să  coopteze în cadrul echipei sale oameni care au făcut parte din staff-ul lui Victor Piţurcă. După Ovidiu Costeşin, în staff-ul tehnic a fost adus şi kinetoterapeutul Cătălin Tudor, care a lucrat cu Piţi în Arabia Saudită, la Al Nasr. Dar în anturajul clubului din Bănie a rămas şi Silvian Cristescu, cel care este unul dintre oamenii de încredere al fostului selecţioner.

ADVERTISEMENT