Victor Pițurcă nu este impresionat de forma lui Dinamo: “Vreau să marcăm patru goluri”

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
04/11/2019, 20:28
Victor Pițurcă nu este impresionat de forma lui Dinamo: “Vreau să marcăm patru goluri”
Victor Pițurcă este manager la Craiova din septembrie. Sursă Foto: Sportpictures

Universitatea Craiova și Dinamo se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea jocului de la Severin, Victor Pițurcă a declarat că-și dorește ca echipa sa să marcheze de cel puțin trei ori, chiar dacă adversarul trece prin cea mai bună formă din acest sezon.

Pițurcă vrea patru goluri cu Dinamo

Victor Pițurcă a prefațat jocul de la Severin, unde Universitatea Craiova întâlnește Dinamo. Managerul formației din Bănie acuză starea terenului, afectat de ploi, iar absențele numeroase din lot nu ar trebui să constituie o problemă. Mai mult, Pițurcă declară că își dorește ca Universitatea să marcheze de trei sau patru ori, chiar dacă Dinamo are șase meciuri fără înfrângere în toate competițiile.

Timpul nu ne este prielnic, a plouat foarte tare, mi-e teamă să nu se strice terenul, chiar dacă arăta bine după-amiază, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm oricărei situații și să câștigăm. Avem probleme de lot, dar acum nu avem ce face, nu putem regreta anumiți jucători, jucăm cu cine este valid. Din punctul meu de vedere, toți jucătorii s-au pregătit bine, pot juca toți la același nivel. Noi am jucat ofensiv în ultimul timp, chiar dacă n-am marcat gol cu Clinceni. Le-am spus băieților că vreau să marcăm 3-4 goluri, ăsta trebuie să fie obiectivul nostru“, a declarat Victor Pițurcă la Digisport.

Înaintea jocului direct, cele două formații sunt despărțite în clasament de patru puncte, echipa lui Dusan Uhrin reușind să recupereze diferența în ultimele runde. Dinamo a profitat și de rezultatele recente ale Craiovei, ce nu a câștigat în campionat de trei meciuri.

Închide ×