Fotbal intern

Victor Pițurcă nu se teme de meciul cu FCSB: ”Nu e o echipă atât de formidabilă”. Pigliacelli, capitol închis: ”E greu să înțeleagă ce e U Craiova”

17.12.2019 | 19:45
ADVERTISEMENT

Duminică, 22 decembrie, FCSB și Universitatea Craiova se duelează pe Arena Națională în ultimul meci al anului din Liga 1. Victor Pițurcă, un antrenor care a declarat că țintește titlul cu echipa din Bănie în acest sezon, nu se teme de roș-albaștrii, deși elevii lui Bogdan Vintilă au un parcurs de excepție în ultimele luni.

Victor Pițurcă nu se teme de meciul cu FCSB: ”Nu e o echipă atât de formidabilă”

Universitatea Craiova va înfrunta duminică, de la ora 20:00, o echipă FCSB care a pierdut un singur meci de campionat în ultimele patru luni (1-3 cu Astra). Pițurcă nu este impresionat de parcursul steliștilor și vine să câștige în capitală.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-e frică de acest meci. Am jucat cu echipe mult mai mari decât FCSB. Nu are de ce să-mi fie frică, deși echipa aceasta are un parcurs foarte bun în ultima perioadă. Nici FCSB nu e o echipă atât de formidabilă, de temut, să ne speriem.

Venim la București să jucăm și să câștigăm, ăsta e obiectivul nostru. Am întâlnit CFR-ul, am întâlnit Astra, am mers la Mediaș, am jucat cu Viitorul foarte bine, am câștigat. Am reușit să pierdem puncte cu echipe mai puțin valoroase”, a spus Pițurcă la Digisport.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, capitol închis pentru Pițurcă la Craiova 

De-a lungul ultimelor sezoane, Mirko Pigliacelli a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Craiova și din tot campionatul. Cu toate acestea, Pițurcă a anunțat că jucătorul nu a înțeles ce reprezintă Universitatea.

”Pigliacelli cred că da, e un capitol închis. Am mai avut o discuție cu el și văd că e greu să înțeleagă ce e U Craiova. Eu am mai încercat. L-am trimis la echipa a doua. Se simte nedreptățit. E nu acceptă să fie rezervă. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla”

ADVERTISEMENT

Mihăilă nu pleacă la FCSB nici pe 10.000.000 de euro

Întrebat ce părere are de interesul lui Gigi Becali pentru Valentin Mihăilă, Victor Pițurcă a spus că acesta nu va pleca la FCSB nici pentru o sumă record.

Eu știam că s-a vorbit de Mihăilă. Știa și Rotaru, patronul. Și dacă se oferă 10.000.000 de euro din partea lui Becali nu s-ar pune problema ca jucătorul să plece la FCSB”

ADVERTISEMENT

Pițurcă a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o relație rece cu patronul Mihai Rotaru: ”E o speculație. Nici nu se pune problema. Avem o relație foarte bună. Era normal să pretindă rezultate mai bune. Nu avem o baghetă magică. Echipa e pe un drum bun”, a mai spus ”Piți”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.30 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT