Fotbal intern

Victor Pițurcă, propunere pentru Alex Mitriță înainte de dubla cu Suedia și Spania: “Îl așteptăm la Craiova să se pregătească cu noi”

27.10.2019 | 18:17
Victor Piturca propunere pentru Alex Mitrita inainte de dubla cu Suedia si Spania Il asteptam la Craiova sa se pregateasca cu noi
ADVERTISEMENT

Formația lui Alexandru Mitriță, New York City, a pierdut în play-off-urile din MLS, iar internaționalul român nu va mai avea niciun meci oficial pâna la următoarea dublă a primei reprezentative. Pentru a rămâne la un nivel ridicat, Victor Pițurcă l-a sfătuit pe Mitriță să-i solicite lui Cosmin Contra un program de pregătire, pe care îl poate efectua la Craiova.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.70 este cota pentru „1” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele! 
ADVERTISEMENT

Pițurcă îl așteaptă pe Mitriță la Craiova

Victor Pițurcă i-a transmis lui Alexandru Mitriță că ar trebui să urmeze un program de antrenament în următoarea perioadă, când nu va mai jucat niciun meci oficial pentru New York City, echipa fiind eliminată din play-off-urile MLS. În plus, Pițurcă a spus, la conferința de presă susținută după remiza de la Clinceni, că Mitriță poate veni efectua pregătirile chiar sub comanda sa, alături de restul lotului Universității Craiova.

I-am zis lui Alexandru Mitriță să vorbească cu selecționerul și să-i dea un program de pregătire. Trebuie să fie în formă maximă la meciul cu Suedia. Dacă va dori, îl așteptăm la Craiova să se pregătească cu noi“, a spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, cel mai bun jucător la dubla cu Feroe și Norvegia

Alexandru Mitriță a revenit în octombrie la echipa națională după o pauză de șapte luni, ultima acțiune la care a fost prezent fiind în luna martie. La dubla cu Feroe și Norvegia, fostul fotbalist al Craiovei a fost cel mai important jucător al selecționatei lui Cosmin Contra.

Mitriță a marcat atât în meciul din Insulele Feroe, câștigat cu 3-0, cât și la duelul cu Norvegia, încheiat 1-1 pe Arena Națională. Dubla decisivă pentru calificarea la Campionatul European din 2020 este în noiembrie, cu Suedia, pe 15 la București, și în Spania, la Madrid, pe 18. Pentru a obține biletele la EURO, România are nevoie de o victorie cu nordicii, fără gol primit sau la o diferență de două reușote și de un rezultat de egalitate pe Wanda Metropolitano.

ADVERTISEMENT