Sport

Victor Pițurcă pune tunurile pe Gigi Becali: ”Tot ce face el la FCSB are un impact negativ”

Victor Pițurcă a vorbit despre faptul că FCSB are șanse mari să rateze încă o dată titlul de campioană și crede că acest lucru este din cauză că Gigi Becali decide totul la echipă.
05.04.2022 | 10:33
Victor Piturca pune tunurile pe Gigi Becali Tot ce face el la FCSB are un impact negativ
Gigi Becali furios pe selecționerul Edi Iordănescu pentru că ignoră fotbaliștii de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” și-au luat gândul de la titlu după înfrângerea în fața Universității Craiova, scor 0-2. A fost un meci dominat de la un capăt la altul de elevii lui Toni Petrea, care au ratat ocazii uriaşe.

Gigi Becali, arătat cu degetul de Victor Pițurcă pentru insuccesele FCSB-ului

Faptul că FCSB este foarte aproape să termine sezonul fără să pună mâna pe mare trofeu l-a făcut pe Victor Pițurcă să spună încă o dată că întreaga vină este purtată de finanțatorul Gigi Becali, omul fără de care nu mișcă nimic la echipă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă e ratat sezonul pentru FCSB. Dacă termină pe locul 2 e bine, mai ales că Becali face tot acolo și asta are un impact negativ. Nici nu își dă seama cât rău face jucătorilor. Până la urmă e echipa lui și face ce crede că e mai bine.

Poate pierde și locul doi, dar totuși cred că FCSB are cel mai bun lot în acest moment. Dacă ești jucător bun nu poți da vina pe emoții, intri și joci, dar Octavian Popescu are nevoie de antrenor. Nu știu cum îl percepe el pe actualul antrenor”, a declarat Pițurcă, într-un interviu pentru Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Cu cine va ține la Cupa Mondială

Fostul selecționer al echipei naționale a României a dezvăluit că nu a fost impresionat de prestația ”tricolorilor” în meciurile amicale împotriva Greciei și Israelului și crede că cel mai mare dușman al lui Edi Iordănescu este timpul.

”Naționala nu mi-a lăsat o impresie bună. Timpul este extrem de limitat. Aceste două jocuri sunt cu caracter amical, dar nu sunt chiar amicale pentru că ele contează în clasamentul FIFA și de acolo se stabilesc urnele valorice. Meciurile nu au fost încurajatoare. Edi Iordănescu trebuie să tragă concluziile, dar timpul e scurt.

ADVERTISEMENT

Cred că o să merg în Qatar, am fost invitat la Cupa Mondială. Preferata mea era Italia, dar acum, că nu s-a calificat, o să țin cu Argentina pentru că e Meesi acolo. Nu e la nivelul său maxim la PSG, dar nu cred că se va întoarce la Barcelona. Acolo au plecat pe un alt drum, iar Xavi face o treabă excelentă”, a continuat Pițurcă.

Pițurcă, laude pentru fanii rapidiști

Tehnicianul s-a arătat surprins de problemele medicale cu care se confruntă arbitrul Ovidiu Hațegan și i-a lăudat pe fanii Rapidului pentru atmosfera creată pe noul stadion din Giulești.

ADVERTISEMENT

”M-a surprins ce s-a întâmplat cu Hațegan, pentru că este un arbitru exelent. În plus, România avea un arbitru la nivel înalt. Sper să-și revină și să nu se lase doborât de această boală și să continue așa cum a făcut-o și Eriksen. Am mai avut și eu mici probleme pe bancă, dar niciodată nu a fost ceva grav.

Atmosfera de la Rapid este incredibilă. Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, au cei mai frumoși suporteri”, a încheiat Victor Pițurcă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,60 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT