Fotbal intern

Victor Pițurcă putea antrena Dinamo! Scenariul inedit prin care fostul selecționer putea ajunge pe banca tehnică a „câinilor”

17.05.2020 | 20:12
Victor Piturca putea antrena Dinamo Scenariul inedit prin care fostul selectioner putea ajunge pe banca tehnica a cainilor
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit cum putea Victor Pițurcă să ajungă antrenorul lui Dinamo, în cadrul unui proiect bine pus la punct.

Victor Pițurcă putea antrena Dinamo

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Victor Pițurcă putea antrena Dinamo, după un plan al fostului șef LPF: „Gândisem departe, eram vreo 9 oameni, printre ei Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă, Negoiță și el era pe listă. 

ADVERTISEMENT

Îl puneam pe Pițurcă antrenor. Discutasem să îl putem antrenor, eram gata gata să băgăm banii. Ei voiau ca eu să fiu președinte, eu nu mai am anii ca să țin la presiuni.

Vreau și eu să mai trăiesc 20 de ani. Sunt infleunțe foarte mari la Dinamo. Dacă nu ai cel puțin 3 ani la rând cu câte 5 milioane pe an pentru transferuri, nu te duce la Dinamo. Te măncâncă galeria”.

ADVERTISEMENT

„Eu aș fi mers alături de specialiști, mă duceam în Argentina în Brazilia să caut jucători”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru Realitatea Sportivă.

„În ziua aia am vorbit să vin să semnez!”

Dumitru Dragomir a continuat și a povestit că a fost foarte aproape să semneze actele, iar Dinamo să intre într-un nou proiect, pe care el îl considera benefic pentru toată suflarea dinamovistă.

ADVERTISEMENT

„N-am discutat cu domnul Negoiţă. Eu vorbeam cu el printr-o persoană. Vorbeam, mă suna, îl suna… Domnul Negoiţă voia să vin de urgenţă să semnăm. În ziua aia am vorbit să vin să semnez”, a mărturisit fostul șef LPF.

Mitică Dragomir a vorbit și despre situația de la noul stadion „Ghencea”, ca acesta să îi poarte numele lui Florin Talpan și a lansat un atac la adresa juristului, despre care spune că a fost „lovit de paranoia”:

ADVERTISEMENT

„Eu aveam o impresie bună despre el, dar ferească Dumnezeu, cand te apucă paranoia…asta ar fi trebuit. Este Talpan mai important decât Ienei? Să fi zis eu că am făcut sediul Ligii, să îi zică ‘Liga lui Mitică’, i-a zis așa oricum. De ce să nu îi spună ‘Marius Lăcătuș’?

Parerea mea este că știe toată lumea de el, de stadionul ‘Steaua’, așa ar trebui să se numească. Dacă vrea ca stadionul să fie numit după numele lui, înseamnă că e lovit de paranoia”.

ADVERTISEMENT