Fotbal intern

Victor Pițurcă putea antrena Dinamo! Scenariul inedit prin care fostul selecționer putea ajunge pe banca tehnică a „câinilor”

17.05.2020 | 20:12
Victor Piturca putea antrena Dinamo Scenariul inedit prin care fostul selectioner putea ajunge pe banca tehnica a cainilor
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit cum putea Victor Pițurcă să ajungă antrenorul lui Dinamo, în cadrul unui proiect bine pus la punct.

Victor Pițurcă putea antrena Dinamo

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Victor Pițurcă putea antrena Dinamo, după un plan al fostului șef LPF: „Gândisem departe, eram vreo 9 oameni, printre ei Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă, Negoiță și el era pe listă. 

ADVERTISEMENT

Îl puneam pe Pițurcă antrenor. Discutasem să îl putem antrenor, eram gata gata să băgăm banii. Ei voiau ca eu să fiu președinte, eu nu mai am anii ca să țin la presiuni.

Vreau și eu să mai trăiesc 20 de ani. Sunt infleunțe foarte mari la Dinamo. Dacă nu ai cel puțin 3 ani la rând cu câte 5 milioane pe an pentru transferuri, nu te duce la Dinamo. Te măncâncă galeria”.

ADVERTISEMENT

„Eu aș fi mers alături de specialiști, mă duceam în Argentina în Brazilia să caut jucători”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru Realitatea Sportivă.

„În ziua aia am vorbit să vin să semnez!”

Dumitru Dragomir a continuat și a povestit că a fost foarte aproape să semneze actele, iar Dinamo să intre într-un nou proiect, pe care el îl considera benefic pentru toată suflarea dinamovistă.

ADVERTISEMENT

„N-am discutat cu domnul Negoiţă. Eu vorbeam cu el printr-o persoană. Vorbeam, mă suna, îl suna… Domnul Negoiţă voia să vin de urgenţă să semnăm. În ziua aia am vorbit să vin să semnez”, a mărturisit fostul șef LPF.

Mitică Dragomir a vorbit și despre situația de la noul stadion „Ghencea”, ca acesta să îi poarte numele lui Florin Talpan și a lansat un atac la adresa juristului, despre care spune că a fost „lovit de paranoia”:

ADVERTISEMENT

„Eu aveam o impresie bună despre el, dar ferească Dumnezeu, cand te apucă paranoia…asta ar fi trebuit. Este Talpan mai important decât Ienei? Să fi zis eu că am făcut sediul Ligii, să îi zică ‘Liga lui Mitică’, i-a zis așa oricum. De ce să nu îi spună ‘Marius Lăcătuș’?

Parerea mea este că știe toată lumea de el, de stadionul ‘Steaua’, așa ar trebui să se numească. Dacă vrea ca stadionul să fie numit după numele lui, înseamnă că e lovit de paranoia”.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil