Fotbal intern

Victor Pițurcă s-a gândit să plece de la Craiova dacă nu se schimba gazonul: ”I-am spus patronului că nu îmi convine, nu îmi place”

15.10.2019 | 19:17
Victor Piturca sa gandit sa plece de la Craiova daca nu se schimba gazonul Iam spus patronului ca nu imi convine nu imi place
ADVERTISEMENT

Antrenorul Victor Pițurcă a mărturisit că s-a gândit să plece de la Universitatea Craiova dacă nu se schimba gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco. Tehnicianul a spus încă de la sosirea în Bănie că terenul este principala problemă și trebuie rezolvată cât mai repede de către autoritățile locale.

Victor Pițurcă s-a gândit să plece de la Craiova dacă nu se schimba gazonul: ”Este vorba de viața jucătorilor”

”E foarte dificil să joci pe un teren de genul ăsta. Mai ales tu, echipă gazdă, care am avut trei meciuri la rând pe acest teren şi jucătorii la un moment dat se şi panichează. Se şi sperie, fiindcă nu poţi să îţi desfăşori jocul aşa cum trebuie. Nici să pasezi nu poţi şi, când vine mingea spre tine şi trebuie să preiei mingea, e foarte dificil. Pentru mine a fost foarte importantă schimbarea acestui gazon”, a declarat antrenorul oltenilor pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Să ştiţi că mi-am şi pus problema chiar să renunţ dacă nu se va… chiar vorbeam cu patronul echipei, fiindcă nu îmi convine, nu îmi place. Nu numai că este vorba de munca mea, este vorba şi de viaţa jucătorilor, vorba şi de ceea ce pot ei să păţească”, a afirmat Victor Pițurcă despre posibila sa plecare de la Universitatea Craiova din cauza gazonului.

Victor Pițurcă îi dă indicații lui Carlos Fortes înainte de a intra pe teren la meciul Universitatea Craiova – FC Viitorul

”Sper să se monteze acest gazon hibrid”

”În noaptea asta vor începe lucrările. Am văzut noul gazon, un reprezentant din partea clubului nostru a mers şi l-a văzut el, un gazon excelent. Sper să se monteze acest gazon hibrid şi să nu mai avem probleme din cauza gazonului”, a mai afirmat în încheiere Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Universității Craiova a precizat că gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco nu este doar impracticabil pentru activitățile sportive, ci și emană un miros care poate dăuna atât jucătorilor, cât și spectatorilor. Primarul Mihai Genoiu a anunțat în urmă cu o lună arena din Bănie va avea parte de un gazon hibrid, pentru care factorii locali vor achita aproximativ 297.000 de euro