Fotbal intern

Victor Pițurcă se întoarce în fotbal din vară: ”Poate să aducă oameni cu bani”

09.03.2021 | 08:50
Victor Piturca se intoarce in fotbal din vara Poate sa aduca oameni cu bani
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, este aproape să se întoarcă în fotbal, numele său fiind tot mai des asociat cu CSA Steaua, în cazul în care echipa Armatei va promova în Liga 2.

Tehnicianul a pregătit ultima dată formația Universitatea Craiova, în sezonul 2019-2020, dar  a plecat la cererea sa, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fiind nemulțumit de faptul că nu i s-au făcut transferurile dorite.

ADVERTISEMENT

Piți este un puternic susținător al clubului Armatei și în trecut chiar a cerut că acesta să fie promovată direct în Liga 2.

Se întoarce Victor Pițurcă în fotbal?

Ultimul care anunță posibila întoarcere al lui Victor Pițurcă în fotbal din vară este chiar antrenorul formației CSA Steaua, Daniel Oprița, care a dezvăluit că este apropiat de fostul selecționer și dicută destul de des cu acesta.

ADVERTISEMENT

”Vorbesc cu domnul Pițurcă despre  disputa cu FCSB pentru identitate. Îmi tot spune să promovez, să fac tot posibilul să promovez, și la Liga 2 o să încerce să vină și dânsul alături de noi cu cât mai mulți foști steliști care au scris istorie la acest club”, a declarat Oprița la emisiunea ”Națiunea stelistă”, găzduită de Asociația Steliștilor 1947.

”Mă susține, vorbesc cu el, chiar mi-a spus că vrea să vină la meciul de sâmbătă cu FCSB 2. Sper să vină, îl așteptăm. Nu știu în ce calitate ar veni la club, dar să susțină echipa. Poate să aducă oameni cu bani care să susțină echipa. Antrenor nu știu dacă ar veni, probabil aș mai sta eu dacă promovez”, a mai spus Oprița.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, duel pentru supremație cu FCSB 2

În urmă cu trei săptămâni și Adrian Bumbescu, fostul coleg de generație al lui Victor Pițurcă, a vorbit despre o posibilă revenire a tehncianului în fotbal la marea sa dragoste. Mai mult, fostul fundaș afirma că deocamdată Pițurcă ajută echipa Armatei din umbră.

CSA Steaua și FCSB 2 se vor înfrunta în acest weekend în Liga 3, iar jocul a scos din nou la suprafață tensiunile dintre cele două cluburi. Gigi Becali a lansat o serie de amenințări și a anunțat că formația Armatei se va întoarce în Liga 4, la amatori, după ce va pierde procesele.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Daniel Oprița este convins că formația din Berceni va primi întăriri serioase, cu jucători care au minute bune în acest sezon de Liga 1. El a îndrăznit chiar să anticipeze un prim ”11” pe care FCSB 2 îl va trimite în partida din prima etapă a returului.

ADVERTISEMENT