Fotbal intern

Victor Pițurcă se teme înainte de Sepsi – Craiova. ”Aceste declarații pot influența arbitrajul!” Anunță schimbări în primul 11 al oltenilor. VIDEO

27.11.2019 | 14:38
Victor Piturca se teme inainte de Sepsi  Craiova Aceste declaratii pot influenta arbitrajul Anunta schimbari in primul 11 al oltenilor VIDEO
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca pe terenul lui Sepsi OSK,  sâmbătă, 30 noiembrie, iar antrenorul oltenilor a recunoscut că se teme ca declarațiile lui Leo Grozavu la adresa arbitrajului să nu influențeze parcursul partidei din etapa a 18-a.

Victor Pițurcă se teme înainte de Sepsi – Craiova

”Sepsi are un lot numeros. Pe noi ne interesează de noi, de ceea ce putem realiza. Eu cred că putem câștiga și 10 jocuri la rând pentru că avem jucători valoroși, buni. Echipa noastră are cea mai multă posesie și putem realiza aceste lucruri. Am văzut declarația lui Grozavu de după joc, dar el trebuie să își pregătească echipa în așa manieră ca să nu ia jucătorii galbene așa ușor.

ADVERTISEMENT

Noi suntem cu Viitorul în luptă pentru primul loc, nu cu Sepsi. Noi am pierdut 6-8 puncte în ultimele 6 meciuri pe mâna arbitrilor pentru că nu au dat ceea ce cere jocul să dea. Aceste declarații pot influența arbitrul la meciul cu noi. Craiova nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat la ei, nu Craiova a pus arbitrul al el. 

? Conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK. Participă managerul Victor Pițurcă și fundașul Tiago Ferreira.#SustineStiinta #CampioniLaSuporteri #AsaELaCraiova

Gepostet von Universitatea Craiova am Mittwoch, 27. November 2019

Avem un lot numeros și e posibil ca la meciul cu Sepsi să introduc câțiva jucători proaspeți, iar cu Botoșani și intre cei care au jucat acum. Bancu și Vătăjelu sunt buni de joc. E posibil să îi vedeți jucând. Sepsi e o echipă care luptă pe teren, iar Universitatea Craiova e și ea cunoscută pentru puterea de luptă. Trebuie să fim mai luptători pentru a nu pleca cu capetele plecate de acolo”, a spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă pariază pe Mirel Rădoi

…despre Mirel Rădoi: ”Am spus în trecut că Mirel Rădoi are stofă de selecționer. Știm că nu are experiența pe care trebuie să o aibă un antrenor ca să aibă rezultate imediate, dar are avantajul că cunoaște foarte bine toți jucătorii tineri, le știe disponibilitățile, calitatea, valoare și sper să reușească. Nu o să fie simplu pentru că se lovește de aceste jocuri destul de dificile.

Suntem în situația în care România găzduiește turneul final. Trebuie să riște pentru că nu se știe dacă mai are ocazia de a prelua echipa națională. La un moment dat trebuie să riști. Sper ca el să reușească. Eu cred că Mirel Rădoi a fost adus de mine în fotbalul mare. A devenit căpitanul echipei la 18 ani și ceva la Steaua și de acolo a început urcușul lui. Nu trebuie să vorbesc eu cu el, sunt sigur că Mirel va veni aici să joace pentru că o să fie susținut din suflet”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3.70 este cota pentru o remiză la Sfântu Gheorghe. Vezi aici toate cotele!