Fotbal intern

Victor Pițurcă a stabilit echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo! FANATIK confirmat. Cum joacă Uhrin

04.11.2019 | 11:59
Victor Piturca a stabilit echipa de start pentru derbyul cu Dinamo FANATIK confirmat Cum joaca Uhrin
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, și-a ales echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo București, din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că singura dilemă a tehnicianului oltean este alegerea celui de-al doilea jucător sub 21 de ani care să înceapă titular, în condițiile în care locul lui Valentin Mihăilă este bătut în cuie.


UPDATE, ora 18.59. Au fost anunțate oficiale cele două echipe de start pentru Craiova-Dinamo. Oltenii joacă exact așa cum a anunțat FANATIK în această dimineață.

ADVERTISEMENT

ȘTIREA INIȚIALĂ, 4 noiembrie, ora 11.08

Victor Pițurcă și-a ales echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo

După cele trei meciuri din campionat fără victorie și după experimentele făcute la partida cu FC Voluntari din Cupa României, Victor Pițurcă și-a ales echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo. Antrenorul formației din Bănie este în cumpănă în ceea ce privește al doilea jucător sub 21 de ani pe care să-l folosească titular, având de ales între Ștefan Vlădoiu și Luis Nițu.

FANATIK a aflat că în cazul în care îl va alege ca titular pe Ștefan Vlădoiu pentru postul de fundaș dreapta, atunci în linia ofensivă va apărea Cristi Bărbuț. Dacă va alege să mizeze în atac pe Luis Nițu, banda dreaptă a defensivei va fi asigurată de Ivan Martic. În acest condiții, primul 11 al oltenilor va arăta astfel: Pigliacelli – Vlădoiu (Martic), Acka, Tiago Ferreira, Bancu – Ivanov, Cosic, Cicâldău – Bărbuț (Nițu), Mihăilă, Ivan.

ADVERTISEMENT

Pițurcă este neînvins în meciurile cu Dinamo pe banca oltenilor

La conferința de presă premergătoare jocului, Victor Pițurcă a anunțat că nu-i are la dispoziție pe suspendatul Mihai Bălașa, pe accidentatul Elvir Koljic și pe Renato Kelic, care nu a făcut decât antrenamente ușoare în ultima săptămână. Fostul selecționer este neînvins în cele trei meciuri cu Dinamo București în care s-a aflat pe banca tehnică a oltenilor.

Partida Universitatea Craiova – Dinamo București, din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Severin, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Chiar dacă vor evolua la peste 100 de kilometri de Craiova, fotbaliștii lui Victor Pițurcă vor avea parte de susținerea a peste 10.000 de fani. Din informațiile FANATIK, 6.000 de abonați vor merge la Severin, iar 4.000 de suporteri și-au cumpărat bilete pentru meciul cu Dinamo, iar deplasarea se va face cu autocarele puse la dispoziție de club.

ADVERTISEMENT