Sport

Victor Pițurcă și Ciprian Marica, făcuți praf după comentariile de la Euro 2020: ”Aduce cu papagalii din Mato Grosso”

Pro TV i-a ales pe Victor Pițurcă și Ciprian Marica pentru comentariile de după meciurile de la Euro 2020, dar prestațiile acestora lasă mult de dorit.
24.06.2021 | 09:33
Victor Piturca si Ciprian Marica facuti praf dupa comentariile de la Euro 2020 Aduce cu papagalii din Mato Grosso
Pro TV i-a ales pe Victor Pițurcă și Ciprian Marica pentru comentariile de după meciurile de la Euro 2020, dar prestațiile acestora lasă mult de dorit. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României a comis mai multe gafe uriașe. După ce i-a stâlcit în mai multe rânduri numele atacantului belgian Romelu Lukaku, încurcându-l cu albanezul Azdren Llulaku, actual atacant al Concordiei Chiajna, i-a numit ”vecinii noștri” pe cei din Macedonia de Nord.

Cei doi invitați l-au criticat aspru pe atacantul austriac Marko Arnautovic, despre care Marica a spus că îi duce aminte de Denis Alibec, pentru gesticulările din timpul meciurilor și pentru faptul că este conflictual mereu.

ADVERTISEMENT

Comentariile lui Ciprian Marica și Victor Pițurcă de la Euro 2020 l-au înfuriat pe Cornel Dinu

Toate gafele comise de Victor Pițurcă și Ciprian Marica, precum și exprimările celor doi în comentariile meciurilor de la Euro 2020 l-au făcut pe fostul mare internațional Cornel Dinu să aibă o reacție acidă.

”Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Nu pot să citesc o parte a hai să le zic disertațiilor sale.

ADVERTISEMENT

Iar în partea cealaltă, când îl văd pe Marica, schimb imediat canalul pentru că atunci când îl văd pe Marica am impresia că văd o îmbrăcăminte care aduce cu papagalii din Mato Grosso”, a declarat Dinu pentru prosport.ro.

Dinu, acid cu ținutele lui Marica

”Când e un sacou bej, când e o cravată care se leagă cu șosetele doctorului Popescu. Pe el l-am văzut coborând din hotel în Brazilia în 1992 cu șosete bej, pantaloni gri scurți, cămașă albastră cu violet și o eșarfă la gât care semăna cu girodina.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place să văd Amazonia, Mato Grosso, dar nu pe ecran, nu se leagă. Și mai are și un șnur din ăla care probabil că îi leagă o parte din bani din buzunarul respectiv. Deci nu vreau să mai comentez prea mult, pentru că e dramatic.

Eu îmi aduc aminte că execuția prin care Victor Pițurcă se remarca era de inteligență de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ține și dacă ai pus mâna pe abecedar”, a încheiat fostul ”Procurorul”.

ADVERTISEMENT

Vedetele Euro 2020, puse la zid de Pițurcă

În analizele făcute după întâlnirile de la Euro 2020, Victor Pițurcă a mai dovedit o dată în plus că nu îi are la inimă pe jucătorii cu talent uriaș. Fostul selecționer l-a criticat pe olandezul Memphis Depay și a spus că nu înțelege de ce l-a achiziționat Barcelona.

Următorul intrat în gura tehnicianului a fost atacantul englez Harry Kane, despre care a spus că nu este un atacant atât de bun precum prețul de 120.000.000 de euro care îi este atribuit.

Nici vedeta naționalei Suediei, Alexander Isak, nu a scăpat de analiza dură a lui Victor Pițurcă. Acesta este de părere că atacantul nordicilor este mult prea static și nu intră foarte des în combinații.

ADVERTISEMENT