Sporturi

Victor Pițurcă, „socru” de coșmar! Scandal uriaş! I-a dat interzis Reginei Instagramului: “Nu are ce căuta în familia noastră”

09.06.2019 | 15:04

Fostul selecționer al României este recunoscut drept un tip care pune mare accent pe orgoliu și disciplină, pe care le aplică și în relația cu fiul său. I-a transmis lui Alex un mesaj clar în privința iubitei acestuia, Cristina ICH: „Nu are ce căuta în familia noastră!”

Ea este una dintre cele mai senzuale apariții din showbizz. El este un mare donjuan. Cristina ICH, supranumită Regina Instagramului, i-a sucit mințile lui Alexandru Pițurcă. Formele perfecte ale brunetei l-au făcut pe fiul lui Victor Pițurcă să se îndrăgostească iremediabil. Doar că noua idilă a micului Casanova, prin brațele căruia au trecut „nume” ca Monica Orlanda, Andra Trandaș sau Iulia Pârlea, nu este deloc pe placul rigidului său tată.

S-au cuplat la începutul anului

La începutul anului 2019, lumea mondenă vuia după ce Cristina Micu, alias Cristina ICH, se combina cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Alex Pițurcă. Comparată de multă lume cu Angelina Jolie pentru asemănarea fizică, tânăra a căzut în mrejele băiatului de bani gata. Relația lor a început cu multă afecțiune, arătată prin cafenelele de lux ale Capitalei.

Cei doi păreau cuplul perfect, dar Victor Pițurcă a fost circumspect de la început. Trecut printr-o lungă experiență de viață și cunoscându-și băiatul, Piți senior i-a transmis acestuia să aibă grijă cu noua cucerire „glam”.

Scandal rușinos: l-a înșelat cu „fostul” și a zis că e o înscenare

La nici o lună de când apăreau ca doi adolescenți îndrăgostiți, Alex Pițurcă și Cristina ICH au fost protagoniștii unui scandal monden de proporții. O adevărată rușine pentru familia fostului selecționer. Obișnuit să fie el cel care calcă strâmb sau își părăsește iubitele, juniorul a fost înșelat de Regina Instagramului cu fostul ei iubit, Luca, antrenor de fitness. Cristina și Luca au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe gură în fața scării blocului în care locuiește bărbatul, după care au dispărut o oră. În apartamentul acestuia…

„Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu. Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură… și l-am pupat… Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a încercat să se apere Cristina ICH după ce i-a pus „coarne” partenerului.

Replica lui Pițurcă junior a venit rapid și părea că relația lor este terminată definitiv. „Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni?  Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că «Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai  fericit». Vizavi de vizita pe care actuala fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot”, afirma tânărul Pițurcă.

A iertat-o, dar nu are voie să o aducă în casa familiei

Numai că pasiunea învinge de multe ori rațiunea, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul celor doi. Alex Pițurcă a iertat-o pe Cristina pentru infidelitate și au redevenit un cuplu. Doar că episodul rușinos nu a putut fi trecut cu vederea de mult mai orgoliosul său tată. Victor Pițurcă a fost dezamăgit de modul în care femeia l-a „trădat” pe fiul său, iar această pată pe obrazul familiei a fost taxată imediat.

Din informațiile FANATIK, fostul antrenor al echipei naționale a României i-a transmis băiatului său că nu dorește să o vadă niciodată pe Cristina ICH în casa familiei: „Nu are ce căuta la noi! Să fie clar! Nu o aduci aici”, a fost mesajul lui Piți senior. În trecut, în cazul fostei iubite, Iulia Pârlea, spre exemplu, acest fel de interdicție nu s-a „întâmplat” niciodată. Fostul selecționer o aprecia foarte mult și Alex avea voie să o aducă la reuniunile familiei Pițurcă.

„Mi-a înscenat totul! L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură… și l-am pupat… Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”
Cristina ICH

35 de ani are Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, fost fotbalist la Steaua, Universitatea Craiova sau ȚSKA Sofia

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o...
Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o tânără a agonizat într-o baltă de sânge în scara blocului, până a auzit-o cineva. Primele ipoteze
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry
Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni