Fotbal intern

Victor Pițurcă, supărat după un nou eșec al Craiovei: ”Am intrat într-o depresie fotbalistică”

08.12.2019 | 22:56
Victor Piturca suparat dupa un nou esec al Craiovei Am intrat intro depresie fotbalistica
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu își continuă parcursul fantastic din mandatul lui Bogdan Andone. Formația din Giurgiu a ajuns la al optulea succes consecutiv în campionat, după o victorie cu o contracandidată la primele locuri, Universitatea Craiova. Din nou, cuplul letal Budescu – Alibec a rezolvat soarta celor trei puncte. Primul a pasat, iar al doilea a punctat în minutul 50, unicul gol al meciului din etapa a 20-a

Victor Pițurcă, supărat după un nou eșec al Craiovei: ”Am intrat într-o depresie fotbalistică”

Victor Pițurcă a apărut resemnat după un nou eșec al Craiovei. Tehnicianul trupei din Bănie consideră că echipa sa a intrat într-o depresie fotbalistică, întrucât nu poate marca, deși are multe șanse.

ADVERTISEMENT

”E criză, putem spune asta. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu marchezi, se întâmplă ce s-a întâmplat. Am controlat prima repriză, apoi, ca de obicei, am intrat într-o depresie fotbalistică.

Nu e vorba de ritm. Ce, Astra a avut ritm? A jucat ca de obicei. A fost vorba de combinații, de pasele jucătorilor. A fost vorba și de valoare, de calitatea jucătorilor.”

ADVERTISEMENT

Pițurcă nu se declară nervos, ci doar supărat pentru eșec. Cu amărăciune, antrenorul oltenilor recunoaște că s-a obișnuit cu înfrângerile.

”Am avut șansa de a marca și nu am făcut-o, cu Astra asta trebuia să facem. Chiar dacă se apărau, noi trebuia să marcăm. Nu sunt nervos. Sunt supărat pentru eșec. M-am obișnuit cu înfrângerile la Craiova, nu mai sunt nervos.”

ADVERTISEMENT

Pițurcă vrea maximum de puncte cu Voluntari și FCSB

Pentru ultimele două meciuri din 2019, cu FC Voluntari, pe ”Ion Oblemenco” și FCSB, în București, Victor Pițurcă vrea toate punctele puse în joc.

”Mai sunt două jocuri și trebuie să obținem maxim din acestea. Cu Voluntari, apoi vedem. Vom creiona pe viitor strategia. În prima repriză nu s-a întâmplat nimic deosebit, dar nu vreau să mai vorbesc pentru că e bucătăria noastă. Asta vom discuta la ședințele interne.

ADVERTISEMENT

Pițurcă a lămurit situația lui Andrei Ivan, care a jucat accidentat cu Astra. ”Concluzia e una: jucăm, dominăm adversarul, dar nu marcăm. Asta s-a întâmplat și cu Sepsi, și azi. Nu sunt mulțumit de niciun jucător când pierde echipa. Ivan a avut o problemă azi-noapte. L-am băgat așa bolnav cum era”


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,35 este cota pentru un 1 solist. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT