Fotbal intern

Victor Pițurcă, surpriză pentru jucători înaintea meciului cu FCSB! Cantonament de o zi + două săptămâni de vacanță

21.12.2019 | 13:29
Victor Piturca surpriza pentru jucatori inaintea meciului cu FCSB Cantonament de o zi  doua saptamani de vacanta
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă le-a pregătit o surpriză fotbaliștilor săi înaintea meciului cu FCSB și i-a ținut în cantonament o singură zi, spre deosebire de cele întâmplate în ultimele două etape, când jucătorii au fost opriți cu două zile înaintea partidei. De asemenea, vacanța începe imediat după duelul de pe Arena Națională, în timp ce reunirea este programată pe cinci ianuarie.

Victor Pițurcă, surpriză pentru jucători înaintea ultimului meci din 2019

Universitatea Craiova joacă la București, contra celor de la FCSB, ultimul meci din 2019. Dacă în ultimele două săptămâni, când oltenii au înregistrat două rezultate contrastante, înfrângere cu Astra și victorie cu Voluntari, jucătorii erau opriți în cantonament cu două zile înaintea meciului, Victor Pițurcă a decis să facă o schimbare înaintea duelului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Managerul Craiovei a decis ca fotbaliștii să intre în cantonament sâmbătă, cu o zi înaintea meciului cu FCSB.

Programul din pauza competițională

Victor Pițurcă a stabilit și programul pentru pauza competițională. Jucătorii vor intra în vacanța imediat după meciul cu FCSB iar după două săptămâni de vacanță, pe cinci ianuarie, este programată reunirea lotului.

ADVERTISEMENT

Cantonamentul din ianuarie se va efectua în Turcia, la Antalya, unde delegația Universității Craiova va pleca pe șapte ianuarie.

Primul meci al formației lui Victor Pițurcă se va juca pe 31 ianuarie, când Gaz Metan vine pe „Ion Oblemenco”, iar două dintre ultimele trei partide din finalul sezonului regular se vor desfășura împotriva echipelor din partea superioară a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Craiova joacă la Ovidiu, contra celor de la Viitorul, meciul din etapa a 24-a, iar săptămâna următoare oltenii vor evolua tot în deplasare, pe „Emil Alexandrescu” din Iași.

Pentru ultima etapă din sezonul regular, programată pe 22/23 februarie, echipa lui Victor Pițurcă va juca contra celor de la CFR Cluj, campioana ultimelor două ediții de campionat.

ADVERTISEMENT
  • 37 de puncte are Craiova după 21 de etape

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.15 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT