“Aş reveni la naţională!” De ce vrea să câştige Lupescu şefia FRF

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 09:08
“Aş reveni la naţională!” De ce vrea să câştige Lupescu şefia FRF

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Intrarea lui Ionuţ Lupescu în cursa pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal are tot mai mulţi adepţi în lumea fotbalului. După ce Mircea Lucescu sau Gigi Becali au anunţat că îl susţin pe “Kaiser”, acum şi Victor Piţurcă face un anunţ interesant. Dat afară de Răzvan Burleanu de la echipa naţională, Piţi afirmă că s-ar întoarce dacă Lupescu ar câştiga şefia FRF. 

“Voi fi alături de el, cu un sfat, cu orice, oricând va avea nevoie. Îl susţin total. Dacă revin oamenii de fotbal la conducerea federaţiei, atunci aş reveni la echipa naţională. Dacă pe viitor va fi nevoie, m-aş întoarce”, a fost declaraţia lui Victor Piţurcă pentru Gazeta Sporturilor. 

Victor Piţurcă explică de ce îl susţine pe Lupescu

Piţurcă a vorbit şi despre calităţile lui Ionuţ Lupescu, acesta fiind în opinia lui singurul om care ar putea deschide orizonturi noi pentru fotbalul românesc, având în vedere că a lucrat la UEFA şi e foarte bine văzut de cei din forul european. 

“Îl cunosc foarte bine, ştiu ce fel de om este şi cum lucrează. Şi mai ştiu şi câte orizonturi şi ce uşi se vor deschide prin venirea lui pentru fotbalul românesc. Este singurul român care a lucrat într-o structură de conducere a UEFA. Ştiu foarte bine cât de greu s-au despărţit cei de acolo de Ionuţ”, a spus Piţurcă. 

 

Închide ×