News

Victor Ponta a anunțat candidații Pro România la alegerile locale din această toamnă. Nume surpriză pentru Primăria Capitalei

05.08.2020 | 16:28
Victor Ponta a anuntat candidatii Pro Romania la alegerile locale din aceasta toamna Nume surpriza pentru Primaria Capitalei
Victor Ponta și-a anunțat candidații la Primăria București
ADVERTISEMENT

Victor Ponta l-a nominalizat pe Ioan Sîrbu drept candidatul Alianței Pro București 2020 la Primăria Capitalei.

Sîrbu acuză administrația Firea că și-a luat mâna de pe Capitală și promite să reinstaureze ordinea începând cu această toamnă.

ADVERTISEMENT

Ponta a precizat că această alianță vrea să ofere o alternativă clară pentru cetățenii care nu mai știu ce să voteze în toamnă.

Victor Ponta a anunțat oficial candidații la Primăria Bucureștiului

Fostul director al Spitalului Militar Central și fost șef al Direcției Medicale a Armatei, generalul Ioan Sîrbu este decis să rezolve toate problemele existente în București.

ADVERTISEMENT

Am condus Spitalul Militar Central, luându-l cu rang de spital orăşenesc şi pe care l-am predat la finalul mandatului meu ca spital universitar cu tot ce presupune asta – medici bine pregătiţi, echipamente medicale. Din nefericire din cauza acestui eveniment nedorit prin care trece toată lumea, Bucureştiul a fost prins pe picior greşit”, a declarat Ioan Sîrbu.

Sîrbu vrea să aducă „sănătate” în Primărie, în plină pandemie de Covid-19: „Vin la primărie nu doar pentru că primăria are nevoie de sănătate astăzi, ci pentru că eu în viaţa mea, de 40 de ani ofer sănătate şi în ultima perioadă am administrat sănătăate. Am condus şi Direcţia Medicală a Armatei care gestionează întreg cadrul medical militar. Primăria am aflat astăzi că are conturile blocate. Consecinţele le vom suporta cu toţii. Deşi e vară, apa caldă ne este indispensabilă. RADET este în responsabilitatea Primarului General. Regret că Bucureştiul se confruntă cu aceste chestiuni. Vin la Primărie pentru ca acest chestiuni să nu mai existe. Printr-o administraţie puternică, responsabilă, unită vom reuşi să facem lucrul acesta, să facem din Capitala României o Capitală europeană în adevăratul sens al cuvântului, o capitală în care să ne simţim securizaţi, o capitală în care sănătatea să ne fie protejată, să fie curat. Parcă adminsitraţia de astăzi şi-a luat mâna de pe Capitală. De aceea am ales să candidez şi să fiu primarul dumneavoastră. Eu sunt omul faptelor. Mie mi-a plăcut să construiesc, să fac lucruri”.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta a anunțat lista candidaților în cadrul unei conferințe de presă, alătjuri de „aliatul” Robert Negoiță, plecat din PSD de puțină vreme.

Împreună că Robert Negoiţă, cu toţi colegii de la Pro România şi toţi colegii de la noua echipă Alianţa Pro Bucureşti 2020 am luat o decizie privind candidaţii. Vreau să fac acest anunţ referitor la faptul că Alianţa Pro Bucureşti 2020 îl va susţine la funcţia de primar general pe dl doctor Ioan Sîrbu. O persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România, Spitalul Militar Central. E un candidat cu care Alianţa încearcă să ofere o alternativă”, a declarat Ponta.

ADVERTISEMENT

Potrivit news.ro, la Sectorul 1 Pro România o va susține pe Adina Alberts, la Sectorul 2 pe Florin Manea, la Sectorul 3 cel mai probabil Robert Negoiță, la Sectorul 4 Gabriel Ispas, la Sectorul 5 Ștefan Pirpiliu și la Sectorul 6 Anca Bălășoiu.

ADVERTISEMENT
Tags: